Retete de post

Retete de post rapide si usor de facut. Retete de post cu cartofi si ciuperci si retete de post pentru prajituri.

Orez condimentat

Orez condimentat

Orezul condimentat reprezintă o idee grozavă pentru zilele în care doriți să mâncați ceva sățios, care îmbină mai multe arome. Orezul condimentat este o rețetă inspirată din bucătăria indiană și este ușor de preparat, iar ingredientele se găsesc la orice supermarket. Ingrediente pentru orez condimentat: 2 căni de orez fiert (de preferat, fiert în ziua precendentă) 8 căței de usturoi, ...

Read More »

Pilaf de orez brun cu busuioc

Pilaf de orez brun cu busuioc

Pilaful de orez cu busuioc reprezinta o reteta foarte gustoasa pentru pranz sau cina, pe care o puteti savura atat simpla, cat si impreuna cu o salata. Pilaful de orez brun cu busuioc este gata in aproximativ 40 de minute si se prepara fara dificultate. Va prezentam cum puteti pregati o cantitate pentru patru-sase portii. Ingrediente pentru pilaf de orez ...

Read More »

Fursecuri cu gem

Fursecuri cu gem

Fursecurile cu gem reprezintă o rețetă pe care o puteți prepara atât pentru ocaziile festive, cât și pentru zilele obișnuite, în care doriți să savurați fursecuri de casă delicioase. Fursecurile cu gem sunt delicioase și ușor de făcut. Vă prezentăm cum puteți prepara 24 de fursecuri pe care le puteți îndulci cu gemul preferat. Ingrediente pentru fursecuri cu gem: 200 ...

Read More »

Paste cu pesmet și mirodenii

Paste cu pesmet și mirodenii

Pastele cu pesmet și mirodenii reprezintă o rețetă culinară simplă, dar în același timp foarte gustoasă. Pastele cu pesmet și mirodenii sunt ușor de preparat și se pot servi alături de o salată, în funcție de preferință. Ingrediente pentru paste cu pesmet și mirodenii: 1 cană de paste (de exemplu, Penne) 1 cană de pesmet 3 roșii 3 lingurițe de ...

Read More »

Supa salsa

Supa salsa

Supa salsa reprezinta o reteta culinara inspirata din bucataria internationala, o mancare de post aromata, cu un continut slab de grasimi.

Read More »

Salata de telina, morcov si sfecla rosie

Salata de telina, morcov si sfecla rosie

Salata de telina, morcov si sfecla rosie reprezinta un prilej excelent de a va reimprospata si a capata energie. Salata de telina, morcov si sfecla rosie se poate consuma atat ca atare, cat si drept garnitura sanatoasa si picanta la o mancare pe baza de orez sau paste. Va prezentam cum puteti pregati o cantitate pentru doua-trei portii. Ingrediente pentru salata ...

Read More »

Fasole cu ierburi aromatice și roșii coapte

Fasole cu ierburi aromatice și roșii coapte

Fasolea cu ierburi aromatice și roșii coapte este o rețetă ușoară, care, în același timp, reprezintă și o bună sursă de proteine. Fasolea cu ierburi aromatice și roșii coapte este o mâncare sățioasă, specifică regiunii Toscana, din Italia. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru-șase porții. Ingrediente: 2 căni de fasole boabe, fiartă 1 lingură de oțet balsamic 1 ...

Read More »

Supă de legume cu fidea

Supă de legume cu fidea

Supa de legume cu fidea este o rețetă ușoară și foarte gustoasă, ce are la bază ingrediente aflate la îndemâna oricui. Supa de legume cu fidea este simplu de preparat și este gata în circa 40 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru șase porții. Ingrediente pentru supă de legume cu fidea: un dovlecel zucchini 2 morcovi ...

Read More »