Retete de post

Sos de vanata cu ardei grasi

Sos de vanata cu ardei grasi

Sosul de vanata cu ardei grasi este sanatos, foarte gustos si se prepara in maximum 15 minute. Este excelent pentru masa de pranz sau cina. Sosul de vanata cu ardei grasi este o reteta de garnitura delicioasa ce insoteste in special friptura de vita la gratar, dar se mai poate asorta si cu diferite alte mancaruri cu carne gatite la ...

Read More »

Quinoa cu ciuperci și usturoi

Quinoa cu ciuperci și usturoi

Quinoa cu ciuperci și usturoi este o rețetă culinară sățioasă, aromată, sănătoasă și ușor de preparat. Quinoa cu ciuperci și usturoi este gata în circa 30 – 35 de minute. Acest fel de mâncare se poate consuma atât simplu, cât și sub formă de garnitură la fripturi. Ingrediente pentru quinoa cu ciuperci și usturoi: 1 cană de quinoa 450 g ciuperci ...

Read More »

Ciorba de fasole boabe

Ciorba de fasole boabe

Ciorba de fasole boabe este o rețetă hrănitoare, apreciată datorită gustului foarte bun, dar și a faptului că necesită ingrediente aflate la îndemâna oricui.   Ciorba de fasole boabe se regăsește în  mai multe variante. Aceasta este o versiune de post, dar care poate fi preparată oricând. Ingrediente pentru ciorbă de fasole boabe: 500 g fasole boabe (uscată) 50 ml ...

Read More »

Supa de linte rosie cu legume

Supa de linte rosie cu legume

Supa de linte roșie cu legume este o rețetă de supă foarte gustoasă, hrănitoare, care se prepară din ingrediente aflate la îndemâna oricui. Supa de linte roșie cu legume este sățioasă, bogată în fibre și vitamine. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru două porții. Ingrediente pentru supă de linte roșie cu legume: 50 g linte roșie 2 tulpini ...

Read More »

Amestec sotat cu pasta de curry

Amestec sotat cu pasta de curry

Amestecul sotat cu pastă de curry este o mâncare foarte gustoasă, condimentată, pe care o puteți consuma cu orez sau quinoa. Amestecul sotat cu pastă de curry va fi gata în circa 30 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru amestec sotat cu pastă de curry: 1 linguriță de ulei 1 ceapă, tăiată ...

Read More »

Paste cu vinete coapte și mirodenii

Paste cu vinete coapte și mirodenii

Pastele cu vinete coapte și mirodenii sunt sățioase și gustoase. Această rețetă este destinată mesei de prânz sau cinei. Pastele cu vinete coapte și mirodenii reprezintă îmbinarea savuroasă dintre gustul dulceag al vinetelor și aromele condimentelor. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru-șase porții. Ingrediente pentru paste cu vinete coapte și mirodenii: 500 g paste 2 vinete de ...

Read More »

Chipsuri sănătoase din mere aromate

Chipsuri sănătoase din mere aromate

Chipsurile sănătoase din mere aromate sunt o gustare dulce, foarte bună, care se prepară cu ușurință. Puteți consuma chipsurile sănătoase din mere aromate oricând vă este poftă de ceva crocant, cu gustul îmbogățit de savoarea scorțișoarei. Ingrediente pentru chipsuri sănătoase din mere aromate: 2 mere mari, proaspete 1 lingură de zahăr brun-deschis ¼ lingură de scorțișoară măcinată Mod de preparare ...

Read More »

Pilaf cu quinoa

Pilaf cu quinoa

Pilaful cu quinoa este potrivit pentru masa de prânz sau pentru cină și se poate consuma ca atare ori împreună cu o salată, de exemplu de spanac. Pilaful cu quinoa este o rețetă gustoasă și sănătoasă, pe care o puteți alege ca alternativă la pilaful clasic cu orez. Aceasta este versiunea simplă, dar se pot folosi și alte legume, ciuperci ...

Read More »

Conopidă crocantă cu mirodenii

Conopidă crocantă cu mirodenii

Conopida crocantă cu mirodenii are un gust deosebit, datorită combinației interesante de arome, iar ingredientele sunt la îndemâna oricui. Conopida crocantă cu mirodenii se prepară ușor și este gata în circa 25 – 30 de minute. Ingrediente pentru conopidă crocantă cu mirodenii: floretele de la o conopidă 150 ml ulei de măsline 1 – 2 ardei chili uscaţi, mărunțiți 2 ...

Read More »
Loading..