Retete de post

Supă-cremă de morcovi și coriandru

Supă-cremă de morcovi și coriandru

Supa-cremă de morcovi și coriandru este sănătoasă, ușoară, perfectă pentru masa de prânz sau cină. Supa-cremă de morcovi și coriandru va fi gata în circa 30 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru supă-cremă de morcovi și coriandru: 450 g morcovi curățați de coajă și mărunțiți 1 lingură de coriandru uscat o mână ...

Read More »

Amestec sotat cu pastă de curry

Amestec sotat cu pastă de curry

Amestecul sotat cu pastă de curry este o mâncare foarte gustoasă, condimentată, pe care o puteți consuma cu orez sau quinoa. Amestecul sotat cu pastă de curry va fi gata în circa 30 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru amestec sotat cu pastă de curry: 1 linguriță de ulei 1 ceapă, tăiată ...

Read More »

Sos de tomate și busuioc

Sos de tomate și busuioc

Sosul de tomate și busuioc este ușor de preparat și oferă un gust minunat pastelor, cărnii sau peștelui.   Sosul de tomate și busuioc va fi gata în circa 15 minute. Vă prezentăm cum puteți prepara 350 ml. Ingrediente pentru sos de tomate și busuioc: 1 linguriță ulei de măsline 1 cățel de usturoi zdrobit 400 g roșii de la ...

Read More »

Salată de cartofi cu măsline și ardei

Salată de cartofi cu măsline și ardei

Salata de cartofi cu măsline și ardei este o rețetă care se prepară ușor și poate fi consumată cu orice ocazie. Salata de cartofi cu măsline și ardei este simplă, gustoasă și sățioasă. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru un bol mare. Ingrediente pentru salată de cartofi cu măsline și ardei: 3 cartofi mari 50 g măsline fără ...

Read More »

Supă de linte roșie cu legume

Supă de linte roșie cu legume

Supa de linte roșie cu legume este o rețetă de supă foarte gustoasă, hrănitoare, care se prepară din ingrediente aflate la îndemâna oricui. Supa de linte roșie cu legume este sățioasă, bogată în fibre și vitamine. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru două porții. Ingrediente pentru supă de linte roșie cu legume: 50 g linte roșie 2 tulpini ...

Read More »

Cușcuș cu lămâie, măsline și pătrunjel

Cușcuș cu lămâie, măsline și pătrunjel

Cușcușul cu lămâie, măsline și pătrunjel este o rețetă rapidă, sănătoasă și sățioasă, cu o aromă deosebită. Cușcușul cu lămâie, măsline și pătrunjel este gata în 15 minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru cușcuș cu lămâie, măsline și pătrunjel: 1 + ½ căni de cușcuș 1 + ½ căni de apă clocotită 1 ...

Read More »

Fasole cu roșii coapte

Fasole cu roșii coapte

Fasolea cu roșii coapte este o rețetă ușoară, care, în același timp, reprezintă și o bună sursă de proteine. Fasolea cu roșii coapte este o mâncare sățioasă, specifică regiunii Toscana, din Italia. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru 4 – 6 porții. Ingrediente pentru fasole cu roșii coapte: 2 căni de fasole boabe, fiartă 3 roșii coapte 1 lingură ...

Read More »

Ciorbă de fasole cu spanac

Ciorbă de fasole cu spanac

Ciorba de fasole cu spanac este o rețetă ușor de preparat, gustoasă și echilibrată în nutrienți. Ciorba de fasole cu spanac este gata în circa 25 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru două-trei porții. Ingrediente pentru ciorbă de fasole cu spanac: o cană de fasole albă, spălată și scursă 115 g spanac un litru de supă ...

Read More »

Mâncare de mazăre și ciuperci

Mâncare de mazăre și ciuperci

Mâncarea de mazăre și ciuperci este foarte gustoasă, ușor de preparat, destinată mesei de prânz sau cinei. Mâncarea de mazăre și ciuperci se poate consuma ca atare sau drept garnitură pentru fripturi. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru mâncare de mazăre și ciuperci: 300 g de mazăre decongelată 150 g ciuperci conservate, scurse și ...

Read More »

Orez cu legume și verdețuri

Orez cu legume și verdețuri

Orezul cu legume și verdețuri este o rețetă culinară sățioasă, cu un gust foarte bun, grație aromelor oferite de diversitatea ingredientelor folosite. Orezul cu legume și verdețuri este gata în circa 50 de minute. Acest fel de mâncare poate fi servit cu murături sau salate murate. Ingrediente pentru orez cu legume și verdețuri: 250 g orez 4 morcovi potrivit de ...

Read More »