Retete de post

Retete de post rapide si usor de facut. Retete de post cu cartofi si ciuperci si retete de post pentru prajituri.

Biscuiţi de casă

Biscuiţi de casă

Chiar dacă putem cumpăra biscuiţi de la orice colţ de stradă, gustul acelora nu se compară cu gustul pe care îl au biscuiţii preparaţi în casă. De multe ori se spune că dulciurile de casă sunt mult mai bune decât cele cumpărate. Ei bine, mare dreptate au! Gata în: 1h Ingrediente – 1 kg de făină – 4 căni de ...

Read More »

Mâncare de mazăre cu ceapă

Mâncare de mazăre cu ceapă

Mâncarea de mazăre cu ceapă este o rețetă simplă, care se prepară ușor, prin sotare, din puține ingrediente. Mâncarea de mazăre cu ceapă se poate consuma ca atare sau drept garnitură pentru diverse fripturi. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru mâncare de mazăre cu ceapă: 450 g mazăre proaspătă sau congelată ½ ceapă medie, ...

Read More »

Piure de cartofi în stil mediteranean

Piure de cartofi în stil mediteranean

Piureul de cartofi în stil mediteranean reprezintă o rețetă de mâncare cu puține calorii, dar bogată în fibre. Piureul de cartofi în stil mediteranean se poate adapta în funcție de preferințe și îl puteți consuma ca atare sau drept garnitură la fripturi. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Această versiune este cu ulei de măsline și ...

Read More »

Supa-crema cu turmeric si ghimbir

Supa-crema cu turmeric si ghimbir

Supa-crema cu turmeric si ghimbir este foarte sanatoasa, aromata si se prepara usor.   Supa-crema cu turmeric si ghimbir este gustoasa si contine numeroase proprietati benefice organismului. O puteti servi ca atare sau impreuna cu o salata si orez fiert. Va prezentam cum puteti pregati o cantitate pentru patru-sase portii. Ingrediente pentru supa-crema cu turmeric si ghimbir: 1 bucata de ...

Read More »

Chec „Zebră”

Chec „Zebră”

Checul „Zebră” este o rețetă pe care o putem regăsi în mai multe variante, iar aceasta este una de post. Checul „Zebră” este delicios și poartă acest nume datorită aspectului rezultat din felul în care se pune un amestec realizat din cacao în aluat. Ingrediente pentru chec „Zebră”: 1 + ½ cană de făină o cană de lapte de soia ...

Read More »

Supă Gazpacho

Supă Gazpacho

Supa Gazpacho este o rețetă de supă cu specific spaniol, ce are la bază doar ingrediente crude, îmbinate armonios. Supa Gazpacho este sănătoasă, bogată în vitamine și antioxidanți, iar prepararea sa se face cu ușurință, folosind un blender. Această supă se consumă rece, cu crutoane și/sau alte legume crude tocate mărunt. Ingrediente pentru supă Gazpacho: 4 sau 5 roșii coapte ...

Read More »

Cornulete cu gem si nuci

Cornulete cu gem si nuci

Cornulețele cu gem și nuci reprezintă o rețetă de fursecuri delicioase, fragede și care sunt ușor de făcut. Cornulețele cu gem și nuci se pot prepara în mai multe variante; aceasta este una de post, aromată cu gemul pe care îl preferați, nuci măcinate și coajă rasă de lămâie. Acestea sunt gata în circa două ore și jumătate. Ingrediente pentru cornulețe ...

Read More »