Retete de post

Hummus cu Tahini si sfecla rosie

Hummus cu Tahini si sfecla rosie

Hummusul cu Tahini si sfecla rosie se poate consuma simplu sau impreuna cu legume, pita ori se poate intinde pe paine, deoarece este cremos. Hummusul cu Tahini si sfecla rosie este o reteta sanatoasa si gustoasa, care se prepara foarte simplu si este gata in doar 20 de minute. Va prezentam cum puteti pregati o cantitate pentru sase portii. Ingrediente ...

Read More »

Bomboane din nuci, curmale și fulgi de cocos

Bomboane din nuci, curmale și fulgi de cocos

Bomboanele din nuci, curmale și fulgi de cocos reprezintă o alegere minunată pentru momentele în care aveți poftă de ceva dulce și ușor de făcut. Bomboanele din nuci, curmale și fulgi de cocos sunt gata într-un timp foarte scurt, întrucât nu aveți nevoie decât de un blender sau un robot de bucătărie. Ingrediente pentru bomboane din nuci, curmale și fulgi ...

Read More »

Prăjitură cu alune de pădure și cocos

Prăjitură cu alune de pădure și cocos

Prăjitura cu alune de pădure și cocos este un desert savuros, care se prepară ușor și nu presupune coacere, ci depozitarea la frigider pentru o oră. Prăjitura cu alune de pădure și cocos mai conține curmale, scorțișoară și cacao. Este o rețetă de post, însă o puteți prepara cu orice ocazie. Ingrediente pentru prăjitură cu alune de pădure și cocos: ...

Read More »

Ciuperci Pleurotus pané cu muștar

Ciuperci Pleurotus pané cu muștar

Ciupercile Pleurotus pané cu muștar reprezintă o rețetă de post rapidă, care se prepară fără dificultate. Ciupercile Pleurotus pané cu muștar sunt foarte gustoase și reprezintă o opțiune potrivită pentru masa de prânz. Ingrediente pentru ciuperci Pleurotus pané cu muștar: 1 kg de ciuperci Pleurotus mari o lingură de muștar 100 g făină 200 g pesmet sau fulgi de porumb ...

Read More »

Sarmale cu orez în foi de varză murată

Sarmale cu orez în foi de varză murată

Sarmalele cu orez în foi de varză murată reprezintă o mâncare cu specific românesc, foarte apreciată în special în perioada postului. Sarmalele cu orez în foi de varză murată sunt delicioase, ideale pentru o masă sățioasă. Ingrediente pentru sarmale cu orez în foi de varză murată: 1 varză murată de dimensiuni mari, potrivit de sărată şi spălată bine 1 cană ...

Read More »

Ardei cu ciuperci si rosii la tava

Ardei cu ciuperci si rosii la tava

Ardei cu ciuperci si rosii la tava reprezinta o reteta de mancare de post, care se prepara foarte repede, cu ingrediente la indemana, o reteta satioasa si aromata. Ardei cu ciuperci si rosii la tava reprezinta o reteta culinara usoara si rapida. Ingrediente pentru ardei cu ciuperci si rosii la tava: 1 lingura ulei de floarea-soarelui 175 grame de ciuperci ...

Read More »

Iahnie de fasole în stil clasic

Iahnie de fasole în stil clasic

Iahnia de fasole în stil clasic este o rețetă de post, cu specific românesc. Acest fel de mâncare este unul simplu, dar foarte apreciat. Iahnia de fasole în stil clasic se poate mânca atât caldă, cât și rece, împreună cu murături sau cu alte acrituri, în funcție de preferință. În perioadele în care se mănâncă de dulce, aceasta se poate consuma ...

Read More »

Supă de legume și fidea

Supă de legume și fidea

Supa de legume și fidea este plină de vitamine, sănătoasă și, nu în ultimul rând, foarte ușor de preparat. Supa de legume și fidea este oricând binevenită. Vă prezentăm o versiune fără carne. Ingrediente pentru supă de legume și fidea: 1 pungă de fidea 2 linguri de ulei 3 morcovi potrivit de mari 2 rădăcini de pătrunjel 2 cartofi 1 ...

Read More »

Paste cu dovlecei și roșii

Paste cu dovlecei și roșii

Pastele cu dovlecei și roșii reprezintă o rețetă savuroasă, rapidă și foarte ușor de preparat. Pastele cu dovlecei și roșii se prepară din câteva ingrediente și sunt alegerea perfectă pentru masa de prânz. Ingrediente pentru paste cu dovlecei și roșii: paste 3 dovlecei potrivit de mari 10 roșii cherry ½ avocado o ceapă verde câteva fire de coriandru verde 2 ...

Read More »

Orez condimentat

Orez condimentat

Orezul condimentat reprezintă o idee grozavă pentru zilele în care doriți să mâncați ceva sățios, care îmbină mai multe arome. Orezul condimentat este o rețetă inspirată din bucătăria indiană și este ușor de preparat, iar ingredientele se găsesc la orice supermarket. Ingrediente pentru orez condimentat: 2 căni de orez fiert (de preferat, fiert în ziua precendentă) 8 căței de usturoi, ...

Read More »