Retete de post

Ciorbă de legume asortate

Ciorbă de legume asortate

Ciorba de legume asortate este o alegere potrivită pentru masa de prânz, deoarece este foarte sănătoasă și ușor de făcut. Ciorba de legume asortate este gata în circa 50 – 60 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru opt porții. Ingrediente pentru ciorbă de legume asortate: 150 g fasole verde 4 – 5 roșii 4 cartofi 2 ...

Read More »

Soté de ciuperci

Soté de ciuperci

Soté-ul de ciuperci are un gust savuros și se poate consuma atât simplu, cât și sub formă de garnitură la fripturi. Soté-ul de ciuperci este gata în circa 20 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru soté de ciuperci: 340 g ciuperci Champignon, tăiate sub formă de felii subțiri 3 căței de usturoi ...

Read More »

Conopidă crocantă cu mirodenii

Conopidă crocantă cu mirodenii

Conopida crocantă cu mirodenii are un gust deosebit, datorită combinației interesante de arome, iar ingredientele sunt la îndemâna oricui. Conopida crocantă cu mirodenii se prepară ușor și este gata în circa 25 – 30 de minute. Ingrediente pentru conopidă crocantă cu mirodenii: floretele de la o conopidă 150 ml ulei de măsline 1 – 2 ardei chili uscaţi, mărunțiți 2 ...

Read More »

Salată de mango cu quinoa

Salată de mango cu quinoa

Salata de mango cu quinoa este o rețetă ușor de preparat, bogată în arome și culori, sățioasă, potrivită oricărei ocazii. Salata de mango cu quinoa este delicioasă și se poate consuma după ce a fost ținută la temperatura camerei sau la rece. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru salată de mango cu quinoa: ¾ ...

Read More »

Clătite cu ciuperci și roșii

Clătite cu ciuperci și roșii

Clătitele cu ciuperci și roșii reprezintă o alegere minunată de gustare delicioasă, ușor de preparat. Clătitele cu ciuperci și roșii vor fi gata în circa 35-40 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru două porții. Ingrediente pentru clătite cu ciuperci și roșii: 140 g făină albă cu agent de creștere 1 lingură de făină de soia un ...

Read More »

Salata de telina, morcov si sfecla rosie

Salata de telina, morcov si sfecla rosie

Salata de telina, morcov si sfecla rosie reprezinta un prilej excelent de a va reimprospata si a capata energie. Salata de telina, morcov si sfecla rosie se poate consuma atat ca atare, cat si drept garnitura sanatoasa si picanta la o mancare pe baza de orez sau paste. Va prezentam cum puteti pregati o cantitate pentru doua-trei portii. Ingrediente pentru salata ...

Read More »

Negresă cu stafide

Negresă cu stafide

Negresa cu stafide este o rețetă de prăjitură de post, dar care poate fi preparată oricând, pentru că este ușor de făcut și are un gust foarte bun. Negresa cu stafide este gata în circa 40 de minute și este o variantă interesantă, ce presupune îmbinarea mai multor arome. Ingrediente pentru negresă cu stafide: 300-400 g faina 300 g zahar ...

Read More »

Supă-cremă de morcovi și coriandru

Supă-cremă de morcovi și coriandru

Supa-cremă de morcovi și coriandru este sănătoasă, ușoară, perfectă pentru masa de prânz sau cină. Supa-cremă de morcovi și coriandru va fi gata în circa 30 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru supă-cremă de morcovi și coriandru: 450 g morcovi curățați de coajă și mărunțiți 1 lingură de coriandru uscat o mână ...

Read More »