Retete de Revelion

Impresioneaza-ti invitatii cu retete de revelion speciale si gustoase. Alege din lista complexa de retete de revelion de mancaruri alese si dulciuri.

Cartofi țărănești cu boia dulce

Cartofii țărănești cu boia dulce reprezintă o mâncare simplă, dar foarte gustoasă, cu specific românesc.Cartofii țărănești cu boia dulce se pot consuma atât simpli, cât și drept garnitură la afumătură. Indiferent dacă optați pentru...

Bomboane fine cu nucă de cocos

Bomboanele fine cu nucă de cocos reprezintă o alegere inspirată pentru momentele festive, când doriți să-i surprindeți pe cei dragi.Bomboanele fine cu nucă de cocos sunt ușor de făcut, au un gust delicios și...

Prăjitură stratificată cu aromă de cafea

Prăjitura stratificată cu aromă de cafea reprezintă o alegere minunată în special pentru ocaziile în care aveți musafiri.Prăjitura stratificată cu aromă de cafea va fi gata în circa două ore. Este ideală pentru persoanele...

Tort cu ciocolată și bezea

Tortul cu ciocolată și bezea este combinația perfectă dintre blatul pufos cu ciocolată, un strat de marmeladă, glazura de bezea și un topping crocant.Tortul cu ciocolată și bezea este gata în circa o oră...

Piept de pui pe jambon

Piept de pui pe jambon reprezinta o reteta culinara deosebita, ideala pentru mesele festive luate in familie, dar si pentru mesele de sarbatori.

„Faguri” umpluți

„Fagurii” umpluți reprezintă o rețetă de vafe cu specific belgian, au o textură pufoasă, iar opțiunile pentru umplură sunt foarte multe, în funcție de preferințe.„Fagurii” umpluți sunt ușor de făcut și reprezintă o alegere...

Ruladă de biscuiți și nucă de cocos

Rulada de biscuiți și nucă de cocos reprezintă o rețetă de desert minunat, potrivit oricărei ocazii.Rulada de biscuiți și nucă de cocos este gata în două ore și 20 de minute, deoarece nu presupune...

Sarmale cu orez în foi de varză murată

Sarmalele cu orez în foi de varză murată reprezintă o mâncare cu specific românesc, foarte apreciată în special în perioada postului.Sarmalele cu orez în foi de varză murată sunt delicioase, ideale pentru o masă...

Baclava

Baclavaua este un desert tradiţional turcesc, pe care multă lume îl îndrăgeşte. Preparat bazat pe nucă şi sirop dulce, este uşor de gătit de către orice gospodină.Gata în: 1h 30 min Ingrediente - 500 g foi...

Tuica fiarta

Tuica fiarta este o reteta tipic romaneasca pentru persoanele care prefera alcoolul foarte puternic, ideala fiind in sezonul rece.

Cele mai noi stiri