Carne de pui in sos cu sirop de rodie

Carnea de pui in sos cu sirop de rodie este o mancare ce poate fi pregatita si pe aragaz, dar si pe cuptor, fiind la fel de savuroasa si cu carne de iepure sau de rata.

Paste cu piept de curcan si sos de rosii

Curcan cu sos de rosii la cuptor reprezinta o reteta culinara usor de preparat cu gust savuros dulce-acrisor, ideal meselor luate impreuna cu familia, fie ca vorbim despre pranz, fie ca vorbim despre cina.

Carne de rata cu sos de mandarine

Carnea de rata cu sos picant de mandarine la tava este o reteta culinara aromata, savuroasa si satioasa, ideala momentelor speciale petrecute alaturi de cei dragi.

Curry de carne de pui cu spanac

Curry de carne de pui cu spanac este o reteta inedita cu gust savuros, o combinatie inedita dintre aroma puiului cu cea a spanacului in curry.

Piept de pui pe jambon

Piept de pui pe jambon reprezinta o reteta culinara deosebita, ideala pentru mesele festive luate in familie, dar si pentru mesele de sarbatori.

Tuica fiarta

Tuica fiarta este o reteta tipic romaneasca pentru persoanele care prefera alcoolul foarte puternic, ideala fiind in sezonul rece.