Prajitura Pavlova este un deliciu aromat, fin si satios, care se prepara repede si usor.
Prajitura Pavlova este o reteta savuroasa, la care puteti folosi fructele preferate.
Ingrediente pentru prajitura Pavlova:
- 4 oua
- sare
- 200 grame zahar fin
- 1 lingurita zeama de lamaie
- 2 lingurite amidon de porumb
- esenta de vanilie
- 500 ml frisca
- fructe
Mod de preparare pentru prajitura Pavlovsa:
- Se va tapeta o forma cu hartie de copt unsa cu unt si stropita cu apa.
- Se vor bate albusurile, se va adauga putina sare, zahar, se vor incorpora otetul, esenta de vanilie, amidonul.
- Se va aseza compozitia pe hartia de copt si se va face o adancitura in centru.
- Se va coace timp de o ora, pana cand devine ca o bezea crocanta.
- Se va adauga o parte din fructe peste prajitura si se va pune frisca.
- Se va orna cu fructele ramase…
Pofta buna!