Retete INTERNATIONALE

Retete internationale de mancare pentru familia ta. Alege retete internationale usoare cu peste, carne de vita sau miel.

Conopidă crocantă cu mirodenii

Conopidă crocantă cu mirodenii

Conopida crocantă cu mirodenii are un gust deosebit, datorită combinației interesante de arome, iar ingredientele sunt la îndemâna oricui. Conopida crocantă cu mirodenii se prepară ușor și este gata în circa 25 – 30 de minute. Ingrediente pentru conopidă crocantă cu mirodenii: floretele de la o conopidă 150 ml ulei de măsline 1 – 2 ardei chili uscaţi, mărunțiți 2 ...

Read More »

Paste cu avocado și roșii

Paste cu avocado și roșii

Pastele cu avocado și roșii sunt foarte gustoase și pot fi consumate atât simple, cât și sub formă de garnitură la diverse fripturi. Pastele cu avocado și roșii sunt gata în circa 20 de minute. Ingrediente pentru paste cu avocado și roșii: 230 g paste (de exemplu, paste Capellini) ½ – ¾ dintr-un avocado mare 4 roșii potrivit de mari ...

Read More »

Fricassee de conopidă

Fricassee de conopidă

Fricassee de conopidă este o rețetă de garnitură simplă, care se prepară ușor, din ingrediente sănătoase. Fricassee de conopidă se poate consuma atât proaspătă, cât și reîncălzită, ca atare sau alături de fripturi sau mâncăruri pe bază de fructe de mare. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru fricassee de conopidă: 1 conopidă mică 2 ...

Read More »

Salata de cartofi cu marar si chimen

Salata de cartofi cu marar si chimen

Salata de cartofi cu mărar și chimen reprezintă o rețetă inspirată din bucătăria germană, se prepară ușor și rapid, din puține ingrediente. Salata de cartofi cu mărar și chimen poate fi consumată atât simplă, cât și drept garnitură la fripturi. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru șase porții. Ingrediente pentru salata de cartofi cu mărar și chimen: 900 ...

Read More »

Mancare de conopida, ciuperci si spanac

Mancare de conopida, ciuperci si spanac

Mâncarea de conopidă, ciuperci și spanac reprezintă o rețetă care se prepară ușor, are un număr redus de carbohidrați, fiind ideală pentru prânz sau cină. Mâncarea de conopidă, ciuperci și spanac va fi gata în circa 20 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru mâncare de conopidă, ciuperci și spanac: 400 g de ...

Read More »

Varza de Bruxelles cu sos de rodii

Varza de Bruxelles cu sos de rodii

Varza de Bruxelles cu sos de rodii reprezintă o rețetă ușoară și delicioasă, care se prepară rapid. Puteți consuma acest fel de mâncare atât ca atare, cât și drept garnitură la fripturi. Varza de Bruxelles cu sos de rodii va fi gata în circa 35 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru varză ...

Read More »

Piure de cartofi si telina

Piure de cartofi si telina

Piureul de cartofi și țelină reprezintă o rețetă care este ușor de făcut, fiind o alegere inspirată atât în zilele de post, cât și la mesele bogate. Piureul de cartofi și țelină este o mâncare simplă, dar foarte gustoasă, care se poate consuma atât ca atare, cât și drept garnitură la fripturi. Ingrediente pentru piure de cartofi și țelină: 1 ...

Read More »

Hummus cu anghinare

Hummus cu anghinare

Hummus-ul cu anghinare este o rețetă simplă, care se prepară ușor și rapid, fiind gata în circa zece minute. Hummus-ul cu anghinare se poate consuma în diverse variante, de exemplu, întins pe pâine sau legume crude ori fierte, adăugat peste paste sau cartofi copți, amestecat cu piureul de cartofi sau se poate pune peste pizza. Ingrediente pentru hummus cu anghinare: ...

Read More »

Budinca de orez cu mirodenii

Budinca de orez cu mirodenii

Budinca de orez cu mirodenii reprezintă o rețetă care se prepară foarte ușor, din puține ingrediente, fiind ideală pentru micul dejun sau ca desert. Budinca de orez cu mirodenii va fi gata în circa 30 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru budinca de orez cu mirodenii: ¾ cană de orez Basmati 1+ ...

Read More »

Ciuperci, conopida si rosii la cuptor

Ciuperci, conopida si rosii la cuptor

Ciupercile, conopida și roșiile la cuptor reprezintă o rețetă italienească delicioasă și ușor de preparat, bogată în nutrienți, dar cu puține calorii. Ciupercile, conopida și roșiile la cuptor constituie o mâncare ce va fi gata în circa 30 de minute și pe care o puteți consuma atât simplă, cât și drept garnitură la fripturi. Vă prezentăm cum puteți prepara o ...

Read More »