Retete INTERNATIONALE

Supă-cremă de morcovi și coriandru

Supă-cremă de morcovi și coriandru

Supa-cremă de morcovi și coriandru este sănătoasă, ușoară, perfectă pentru masa de prânz sau cină. Supa-cremă de morcovi și coriandru va fi gata în circa 30 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru supă-cremă de morcovi și coriandru: 450 g morcovi curățați de coajă și mărunțiți 1 lingură de coriandru uscat o mână ...

Read More »

Fasole cu ierburi aromatice și roșii coapte

Fasole cu ierburi aromatice și roșii coapte

Fasolea cu ierburi aromatice și roșii coapte este o rețetă ușoară, care, în același timp, reprezintă și o bună sursă de proteine. Fasolea cu ierburi aromatice și roșii coapte este o mâncare sățioasă, specifică regiunii Toscana, din Italia. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru-șase porții. Ingrediente: 2 căni de fasole boabe, fiartă 1 lingură de oțet balsamic 1 ...

Read More »

Salată de quinoa cu morcov

Salată de quinoa cu morcov

Salată de quinoa cu morcov este o rețetă culinară ușoară și rapidă, foarte gustoasă, pe care o puteți consuma oricând. Salată de quinoa cu morcov este gata în circa zece minute; aceasta mai conține și ardei gras, ceapă roșie și măsline și o puteți consuma ca atare sau drept garnitură la fripturi. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru ...

Read More »

Supă de linte roșie cu legume

Supă de linte roșie cu legume

Supa de linte roșie cu legume este o rețetă de supă foarte gustoasă, hrănitoare, care se prepară din ingrediente aflate la îndemâna oricui. Supa de linte roșie cu legume este sățioasă, bogată în fibre și vitamine. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru două porții. Ingrediente pentru supă de linte roșie cu legume: 50 g linte roșie 2 tulpini ...

Read More »

Supă Gazpacho

Supă Gazpacho

Supa Gazpacho este o rețetă de supă rece cu specific spaniol, ce are la bază doar ingrediente crude, îmbinate armonios. Supa Gazpacho este sănătoasă, bogată în vitamine și antioxidanți, iar prepararea sa se face cu ușurință, folosind un blender. Această supă se consumă rece, cu crutoane și/sau alte legume crude tocate mărunt. Ingrediente pentru supă Gazpacho: 4 sau 5 roșii ...

Read More »

Hummus din fasole neagră

Hummus din fasole neagră

Hummus-ul din fasole neagră este o rețetă de aperitiv foarte gustos, sănătos și sățios, care se prepară ușor. Hummus-ul din fasole neagră se poate consuma cu legume crude sau preparate în mod crocant, cu măsline, chipsuri Tortilla, poate fi folosit în sandvișuri în loc de muștar sau maioneză, se poate întinde pe pe felii de pâine, pe pită sau pizza, ...

Read More »