Retete INTERNATIONALE

Legume murate în stil vietnamez

Legume murate în stil vietnamez

Legumele murate în stil vietnamez sunt asortate și reprezintă un adevărat deliciu pentru cei care adoră preparatele conservate de sezon. Legumele murate în stil vietnamez se consumă cu majoritatea mâncărurilor, oricând doriți să adăugați un plus de savoare acestora. Le puteți pune și în sandwich-uri, salate sau alte specialități vietnameze. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru 2 borcane ...

Read More »

Ciuperci marinate cu pătrunjel

Ciuperci marinate cu pătrunjel

Ciupercile marinate cu pătrunjel au un gust nemaipomenit și insotesc, cu precădere, mancărurile gătite pentru cină. Ciupercile marinate cu pătrunjel se prepară ușor, cu ingrediente sănătoase și se pot consuma chiar începând cu ziua următoare. Ingrediente pentru ciuperci marinate cu pătrunjel: 450 g ciuperci Champignon proaspete 4 linguri ulei de masline extra-virgin 2 linguri oțet de vin alb 2 linguri ...

Read More »

Chiftele de pui teriyaki si orez cu spanac

Chiftele de pui teriyaki si orez cu spanac

Chiftelele de pui teriyaki si orez cu spanac reprezinta o macare cu tenta exotica, ideale pentru o masa servita cu cei dragi in weekend. Ingrediente: 500 grame piept de pui 200 grame orez basmati 200 grame spanac tanar 100 ml mirin 2 sarlote 1 morcov sucul de la o lamaie 1 lingura de ulei 3 linguri sos de soia 3 ...

Read More »

Pui aromat si cremos cu sparanghel si tarhon

Pui aromat si cremos cu sparanghel si tarhon

Reteta de pui aromat si cremos cu sparanghel si tarhon este o reteta plina de aroma si prospetime. Puiul aromat si cremos cu sparanghel si tarhon este o mancare ce se pregateste foarte rapid, fiind potrivita pentru orice masa, festiva sau nu. Ingrediente pentru pui aromat si cremos cu sparanghel si tarhon: 500 grame de cartofi noi, taiati in jumatate ...

Read More »

Ceapa rosie cu ardei iute in otet

Ceapa rosie cu ardei iute in otet

Ceapa rosie cu ardei iute in otet este o reteta inspirata din bucataria mediteraneana, foarte gustoasa si picanta, cu o textura crocanta si culoare spectaculoasa. Ceapa rosie cu ardei iute in otet se consuma alaturi de mancarurile pe baza de legume sau carne, carora le imbogateste savoarea, dar se mai poate consuma si in sandvisuri, in salate sau cu fripturi. ...

Read More »

Sangria rosie din fructe si rucola

Sangria rosie din fructe si rucola

Sangria rosie din fructe si rucola este un cocktail racoros cu alcool, ideal pentru a fi servit la petrecerile din timpul verii.   Sangria rosie din fructe si rucola reprezinta echilibrul perfect dintre aroma fructelor si gustul deosebit al rucolei, combinate cu lichior de portocale, brandy si vin rosu. Va prezentam cum puteti pregati o cantitate pentru 8-12 pahare. Ingrediente ...

Read More »