Roșii umplute cu ton

283

Roșiile umplute cu ton reprezintă o mâncare ușoară, care se prepară fără dificultate și are un gust pur și simplu minunat!

Roșii umplute cu ton

Roșiile umplute cu ton vor fi gata în 30-40 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții.

Ingrediente pentru roșii umplute cu ton:

  • 4 roșii mari
  • 150 g ton mărunțit, la conservă
  • 1 lingură ceapă tocată
  • ½ cană de pesmet
  • ½ linguriță tarhon proaspăt, tocat
  • 1 lingură ardei verde tocat
  • 3 linguri ulei de măsline
  • ½ linguriță piper negru măcinat
  • ½ linguriță sare

Mod de preparare pentru roșii umplute cu ton:

  • Încălziți cuptorul la 180ºC și așezați în tavă hârtie pentru copt, pe care o ungeți cu ulei de măsline.
  • Tăiați partea de sus a roșiilor, încât să reprezinte capacul.
  • Goliți roșiile în interior cu o linguriță, având grijă să păstrați forma lor. Sfat: dacă nu doriți să aruncați interiorul, îl puteți folosi pentru a prepara sos proaspăt de tomate.
  • Lăsați roșiile cu susul în jos, așezate pe un șervet de hârtie, încât să se scurgă bine.
  • Într-un bol, amestecați bine tonul de la conservă, pesmetul, ceapa, ardeiul, sarea și piperul.
  • Umpleți fiecare roșie cu acel amestec și puneți capacul.
  • Așezați roșiile pe hârtia de copt și introduceți tava la cuptor pentru 15-20 de minute…
  • La servire, adăugați deasupra tarhon proaspăt.

Poftă bună!

loading...
Articolul precedentCe sa nu purtati la prima intalnire
Articolul următorStiluri de machiaj ale anilor ‘70

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!