Rulouri cu somon afumat

Share

Rulourile cu somon afumat reprezintă o rețetă sățioasă pentru cină, fiind potrivite oricărei ocazii, mai ales pentru momentele în care doriți să impresionați musafirii.

Rulouri cu somon afumat

Rulourile cu somon afumat au un gust minunat și vor fi gata în circa două ore și un sfert.

Ingrediente pentru rulouri cu somon afumat:

• Pentru compoziție:

  • 2 ouă
  • 250 ml lapte
  • 80 g făină
  • ulei
  • sare

• Pentru umplutură:

  • 6 bucati somon afumat
  • 100 g cremă de brânză
  • un ardei gras, roşu
  • o lingura brânză de vaci
  • o legatura pătrunjel
  • ½ legatură de arpagic
  • zeama de la o lămâie
  • sare
  • piper (de preferință, alb)

Mod de preparare pentru rulouri cu somon afumat:

• Preparați compoziția:

  • Puneți făina într-un bol și faceți o adâncitură în mijlocul acesteia.
  • Spargeți ouăle și le puneți în acea adâncitură.
  • Adăugați uleiul, sarea și puțin lapte, după care amestecați până se omogenizează bine, apoi turnați treptat și restul de lapte, încât să obțineți o consistență asemănătoare smântânii.
  • Încingeți o linguriță de ulei într-o tigaie, apoi adăugați un polonic din compoziție și formați o clătită, pe care o rumeniți ușor pe ambele părți; procedați în acest fel până se termină compoziția.

• Preparați umplutura:

  • Tăiați mărunt ardeiul gras.
  • Mixați brânza de vaci cu crema de brânză, apoi adăugați bucățile de ardei gras, zeama de lămâie și piperul.
  • Ungeți fiecare clătită cu amestecul cu cremă de brânză, apoi așezați o felie de somon afumat și rulați clătita.
  • Țineți la rece rulourile înainte de a le consuma…

Poftă bună!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente