Home / RETETE / Snitele de pui cu salata guacamole si chipsuri tortilla

Snitele de pui cu salata guacamole si chipsuri tortilla

Snitelele de pui cu salata guacamole si chipsuri tortilla reprezinta o reteta culinara bogata in fibre, ce asigura o cincime din necesarul zilnic de calorii.

Snitele de pui cu guacamole si tortillas

Snitelele de pui cu salata guacamole si chipsuri tortilla reprezinta o mancare ce se prepara usor si repede, rezultatul fiind unul foarte gustos. Va prezentam cum puteti prepara o cantitate pentru doua portii.

Ingrediente pentru snitele de pui cu salata guacamole si chipsuri tortilla:

  • 4 piepturi de pui fara piele
  • 200 grame de chipsuri tortilla
  • 1 ou
  • 2 avocado
  • 4 rosii
  • 1/2 de ceapa rosie
  • 1+1/2 lingura de boia de ardei iute
  • 1 ou bătut
  • 2 avocado
  • 4 roşii
  • zeama de la un lime
  • sare

Mod de preparare pentru snitele de pui cu salata guacamole si chipsuri tortilla:

  • Incingeti cuptorul la 220ºC si tapetati cu hartie de copt o tava.
  • Injumatatiti fiecare piept de pui.
  • Sfaramati circa 85g de chipsuri tortilla si le amestecati bine cu o lingura de boia de ardei iute si un praf de sare.
  • Dati prin ou batut fiecare bucata din piept de pui, iar restul de ou batut il combinati cu amestecul de chipsuri tortilla preparat anterior.
  • Dati prin acel amestec fiecare snitel si le introduceti la cuptor pentru 12 minute, pana cand se patrunde carnea.
  • Intre timp, taiati sub forma de cubulete avocado-ul si rosiile, apoi feliati ceapa; presarati peste ele restul de boia de ardei iute, adaugati sucul de lime si le amestecati.
  • Serviti cate doua bucati de snitele/persoana, impreuna cu salata guacamole si restul de chipsuri tortilla…

Pofta buna!