Home / RETETE / Somon afumat cu omletă

Somon afumat cu omletă

Somonul afumat cu omletă este o rețetă ușoară pentru un mic-dejun consistent și foarte gustos.

Somon afumat cu omletă

Somonul afumat cu omletă este gata în circa 30 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara 4 porții.

Ingrediente pentru somon afumat cu omletă:

  • 100 g somon afumat
  • 6 ouă
  • 75 ml lapte
  • 1 linguriță de unt
  • 4 fire de ceapă verde, tocate
  • cateva fire de arpagic verde, tocate
  • sare

Mod de preparare pentru somon afumat cu omletă:

  • Bateți ouăle într-un bol împreună cu laptele și puțină sare, iar la urmă adăugați și arpagic verde, tocat, păstrând puțin și pentru decor.
  • Topiți untul într-o tigaie, la foc potrivit de mare. Adăugați ceapa verde și căliți-o timp de 3 – 4 minute, apoi măriți temperatura și adăugați ouăle bătute și le prăjiți.
  • Serviți omleta alături de somon afumat, pâine prăjită și unsă cu puțin unt. Deasupra omletei puneți restul de arpagic verde.

Poftă bună!