Home / RETETE / RETETE DE MANCARE / ciorba si supa / Supa de carne de pui cu ciuperci chinezesti

Supa de carne de pui cu ciuperci chinezesti

Supa de carne de pui cu ciuperci chinezesti este o mancare inspirata din bucataria asiatica, o reteta culinara ce are la baza un amestec specific chinezesc alcatuit din anason, piepr de Sichuan, ghimbir, scortisoara si alte arome indraznete.Supa de carne de pui cu ciuperci chinezesti

Supa de carne de pui cu ciuperci chinezesti poate constitui un pranz special preparat pentru cei dragi spre a-i surprinde cu ceva nou.

Ingrediente pentru supa de carne de pui cu ciuperci chinezesti:

  • 1 piept de pui
  • ciuperci albe chinezesti
  • 4 legaturi de ceapa verde
  • 3 linguri de sos de soia
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • condimente chinezesti

Mod de preparare pentru supa de carne de pui cu ciuperci chinezesti:

  • Supa de carne de pui cu ciuperci chinezesti este o reteta culinara usoara, fina si inedita. Se vor lasa ciupercile chinezesti 30 de minute in apa rece, timp in care pieptul de pui se va taia in fasii subtiri si se va pune la fiert adaugand ceapa verde, ciuperci si soia…
  • Se va da in clocot, ulterior adaugandu-se oul batut.

Pofta buna!