Supa iute de fructe de mare

Share

Supa iute de fructe de mare reprezinta o reteta culinara delicioasa, selecta, usor de preparat.Supa iute de fructe de mare

Supa iute de fructe de mare ofera un rezultat culinar condimentat, este o reteta ideala oricarei ocazii.

Ingrediente pentru supa iute de fructe de mare:

  • 300 g de tofu moale, taiata in bucati mari
  • 55 g antricot de vita sau cotlet de porc
  • 7-8 bucati de fructe de mare asortate (creveti mari, scoici, stridii etc)
  • 55-85 g de dovlecel zucchini
  • 1 cana de apa sau supa de peste
  • 55-85 g de ceapa
  • 1 lingura de usturoi tocat
  • 1 arpagic verde
  • 1 lingurita de fulgi de ardei iute (sau dupa gust)
  • 1 lingura de ulei de susan
  • 1 lingura de sos de soia
  • ½ lingura de sare (sau dupa gust)
  • un praf de piper

Mod de preparare pentru supa iute de fructe de mare:

  • Taiati carnea in fasii de circa trei cm lungime, iar separat tocati sub forma de cubulete ceapa si arpagicul.
  • Taiati dovlecelul zucchini in cubulete de circa trei cm.
  • Puneti uleiul de susan intr-o tigaie adanca si adaugati fulgii de ardei, pe care ii amestecati la foc potrivit pana obtineti un fel de pasta, apoi adaugati si carnea, ceapa, usturoiul si sosul de soia; agitati tigaia timp de doua-trei minute (metoda stir-fry).
  • Turnati apa sau supa, o dati in clocot, apoi reduceti flacara si o lasati la fiert inca trei-patru minute, adaugati bucatile de tofu si zucchini, dupa care dati din nou in clocot.
  • Amestecati o data sau de doua ori usor pana la fundul tigaii, pentru a va asigura ca nu se lipeste tofu, dupa care lasati la fiert inca trei-patru minute.
  • Adaugati fructele de mare si le lasati pe foc doua-trei minute.
  • Presarati sare si piper…
  • Inainte sa luati tigaia de pe foc, adaugati arpagicul verde.

Pofta buna!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente