Un top cu 5 lucruri care te exaspereaza la partener

405

Sa recunoastem: nicio relatie nu este perfecta. Indiferent cat de mult va iubiti reciproc si oricat de multe lucruri ati avea in comun si asupra carora sa cadeti de acord, trebuie sa existe intotdeauna ceva care sa deranjeze.

Un top cu 5 lucruri care te exaspereaza la partener

Nu are legatura cu dragostea, ci mai degraba are la baza faptul ca atunci cand doua persoane isi unesc vietile, mai sunt si locuri unde se „ciocnesc”. Poate va simti „unul”, dar sunteti doi oameni separati, cu minti proprii, mai sunt si aspecte la care nu te potrivesti cu partenerul, oricat de mult v-ati iubi reciproc.

Iata o lista cu cele mai des intalnite cinci exasperari:
1. Sacaiala – Ok, cu totii simtim nevoia sa ne plangem unul altuia din cand in cand, dar in momentul in care acest lucru devine principalul vostru subiect de discutie, se defineste prin sacaiala, iar nimanui nu ii place asa ceva. Sacaiala este, pentru multi, enervanta si frustranta, il face pe cel sacait sa se simta ca si cum nu poate face nimic bine si va obosi intr-un final, fie va parasi relatia fie va face abstractie de ea si va inceta sa ii mai pese.

2. Minciuna – Nimeni nu se bucura sa fie mintit, mai ales atunci cand minciunile sunt triviale, fara rost si se repeta constant. Este foarte frustrant pentru o persoana sa aiba de-a face cu un iubit care minte incontinuu despre orice lucru marunt. Nu este doar enervant, ci lasa de gandit daca sunt si minciuni grave despre care nu banuieste, provocand probleme majore de incredere in relatie.

3. Dramatizarea – Cu totii suntem capabili sa avem momente copilaresti si sa fim in centrul atentiei, dar unii oameni au nevoie intotdeauna sa fie in aceasta postura, facand din tantar armasar. De obicei, aceasta situatie devine foarte enervanta in timp si il face pe celalalt partener sa se simta ca si cum ar trata subiecte delicate, relatia devenind foarte nedreapta.

4. Nehotararea – Este foarte frustrant sa nu fii niciodata capabil sa iei o decizie de care sa te tii. Un cuplu ar trebui sa poata comunica deschis si sa ia impreuna hotararile. Ambii parteneri au nevoie sa isi aduca aportul asupra lucrurilor, sa isi arate unul altuia ce doreste fiecare, nu sa se dea la o parte si sa il lase pe celalalt sa ia toate deciziile cu privire la relatie…

5. Incalcarea promisiunii – Nimic nu este mai iritant si mai dureros ca atunci cand cineva care face promisiuni pe care le incalca in repetate randuri. Arata lipsa consideratiei fata de sentimentele persoanei de langa el si devine un individ demn de neincredere, pe care nu se poate baza nimeni. Sa nu faci promisiuni pe care simti ca nu le poti tine, deoarece in afara faptului ca sunt enervante, distrug caracterul.