12 semne de iubire pe care nu trebuie sa le ignori

638

Uneori, suntem nevoiti sa cautam iubirea, nu in persoanele straine, ci in oamenii de langa noi, aceia care apar in calea noastra pe cai neasteptate, minunate si usor bizare.  Iti vom prezenta 12 semne de iubire pe care nu trebuie sa le ignori.

12 semne de iubire pe care nu trebuie sa le ignori

 Semnul nr. 1:  Brelocul tau vechi apare in sertarul lui.

Sau stiloul stricat ori acel bilet vechi la meciul echipei preferate… Niciunul dintre aceste obiecte nu este ravnit  de cineva in mod expres, dar sunt lucruri care indica faptul ca acelei persoane ii face placere sa se gandeasca la tine in timp ce isi cauta banda de scotch, de exemplu.

Pot fi indicii ca persoanele care actioneaza in acest mod fac ceva ce este posibil numai atunci cand se indragostesc, cum ar fi: tin gunoiul tau prin zona curata a locuintei lor, deoarece se gandesc ca tu vei considera ca nu este deloc gunoi, ci un obiect pe care il cautai si pe care sa ti-l inapoieze, surprinzand clipa in care vei spune entuziasmata: „Brelocul meu cel vechi!!! Credeam ca l-am pierdut!” – moment in care persoana respectiva va primi o imbratisare calduroasa din partea ta, compensand lunile trecute in care sperase in zadar ca vei observa.

Semnul nr. 2: Mama lui stie cand este ziua ta de nastere.
Nu, nu ai intalnit-o niciodata, dar a vorbit atat de multe lucruri despre tine cu dansa, incat sa stie acest lucru.

Semnul nr. 3: Persoana care te place nu este niciodata atat de ocupata incat sa nu te bage in seama, chiar si in scurt. Cu alte cuvinte, iti va raspunde chiar si la cel mai banal mesaj sau e-mail pe care i-l trimiti.

Semnul nr. 4: Iti spune ca arati bine in poza neclara din camera mult prea intunecata. Acest lucru inseamna ca te place este si mai evident daca tocmai el este cel care a facut poza respectiva. In ochii lui, arati mereu bine, iar fotografiile facute din iubire sunt cele mai magulitoare.

Semnul nr. 5: Simte nevoia sa iti spuna cum sa iti prinzi centura de siguranta sau iti da sfaturi despre alimentatie. Iti duce grija si se preocupa sa iti fie bine mereu, deoarece chiar ii pasa de tine.

Semnul nr. 6: Nu te plangi niciodata (cu voce tare) de anumite lucruri ce tin de casa, dar se ofera sa te ajute cand observa ca ai nevoie, de exemplu, cand s-a stricat ceva. Este minunat cand cineva se preocupa de tine si doreste sa te ajute dezinteresat, doar pentru ca te place.

Semnul nr.7:  Iti spune mici glume sau povesti amuzante pentru a te face sa razi, mai ales daca te vede suparata, pentru a te inveseli. Sau iti trimite sms-uri sau poze comice pe chat, ca sa iti binedispuna ziua.

Semnul nr. 8: Face frecvent aluzii la voi doi. De exemplu, iti spune ca daca ar fi el iubitul tau, ar avea grija de tine.

Semnul nr. 9:  Cand e in preajma ta, nu sta tot timpul cu smartphone-ul in mana, deoarece este atent numai la tine, iar daca trebuie sa va vedeti la o anumita ora, este de fiecare data punctual.

Semnul nr. 10: Deodata te simti plina de viata si carismatica in preajma lui. Rade la glumele tale si este atent la ce spui. Ai observat ca este manierat cu tine si te respecta chiar si cand va aflati intr-un grup de prieteni.

Semnul nr. 11:  Este preocupat de lucrurile sau activitatile care iti plac si incearca sa afle mai multe despre acestea, pentru a avea mai multe in comun cu tine.

Semnul nr. 12: Iti face mici surprize, de exemplu, daca a observat ca iti plac bomboanele, te trezesti ca ti-a trimis o cutie cu preferatele tale. Sau daca te-a vazut ca admiri o anumita floare, ti-o face cadou. Gesturile marunte pe care le face pentru tine sunt deosebit de importante, deoarece te fac sa te simti speciala…