Cele mai frumoase melodii de dragoste

271

Cele mai frumoase melodii de dragoste au fost intotdeauna un mod de a ne exprima sentimentele fata de persoana iubita. De asemenea, prin intermediul acestora, cele care sunt mai timide isi pot declara in acest mod afectiunea.

Cele mai frumoase melodii de dragoste

Afla care sunt cele mai frumoase melodii de dragoste si dedica-le persoanei iubite. Nu ezita sa exprimi ceea ce simti si fa-i o surpriza iubitului tau daruindu-i un astfel de cadou muzical. Citeste, asadar, urmatoarele randuri si afla care este topul celor mai indragite melodii care au rezistat foarte mult in clasamentele muzicale, de-a lungul anilor.

„Your’re My Best Friend” – Queen

Faptul ca aceasta este una dintre cele mai frumoase melodii de dragoste nu surprinde pe nimeni. John Deacon, basistul trupei Queen, a scris aceasta melodie pentru sotia lui insa mesajul sau sincer de iubire a devenit, de-a lungul timpului, unul dintre cele mai durabile.

„You Make Loving Fun” – Fleetwood Mac

Albumul celor de la Fleetwood Mac a coincis cu o serie de probleme in relatiile membrilor trupei. Lindsey Buckingham si Stevie Nicks isi incheiau relatia, iar mariajul dintre John si Christine McVie era, de asemenea, pe final. Cu toate acestea, albumul a fost un real succes, iar piesa „You Make Loving Fun” este una dintre cele mai frumoase melodii de dragoste.

„Just the Way You Are” – Billy Joel

Billy Joel a scris aceasta piesa pentru sotia sa, care era, de asemenea, managerul lui la momentul respectiv. Dupa ce au divortat, el a incetat sa cante melodia in concerte si a sustinut ca aceasta nu a placut publicului. Greu de crezut, deoarece acesta a ajuns unul dintre cele mai frumoase cantece de dragoste ale tuturor timpurilor.

„In Your Eyes” –  Peter Gabriel

Peter Gabriel a compus piesa „In Your Eyes”, iar aceasta a fost apreciata imediat ca fiind unul dintre cele mai frumoase cantece de dragoste. In plus, cantaretul senegalez Youssou N’Dour ofera o nota aparte cantand pe refren.
 
Thank You” – Led Zeppelin

Numai gandul la un cantec de dragoste scris de catre cei de la Led Zeppelin suna ciudat. Dar acolo, ascuns in cel de-al doilea album, este aceasta minunata dedicatie a lui Robert Plant pentru sotia sa.

„Wild Horses” – The Rolling Stones

Chiar daca nu a fost lansat ca un single, „Wild Horses” ramane una dintre cele mai populare piese ale celor de la The Rolling Stones. Este, cu siguranta, una dintre cele mai frumoase melodii de dragoste ale lor. Cantecul a aparut pentru prima data in 1971, pe albumul „Sticky Fingers”.

„Maybe I’m Amazed” – Paul McCartney

Albumul de debut solo al lui Paul McCartney din 1970 este plin de momente ciudate. Inregistrat in timp ce inca activa in formatia The Beatles, piesele par mai mult schite ale unor melodii. Exceptia este aceasta balada pe care McCartney a scris-o pentru sotia sa, Linda. Aceasta a devenit una dintre cele mai frumoase melodii de dragoste.

„God Only Knows” –  The Beach Boys

Este un cantec de dragoste glorios si una dintre melodiile cele mai frumoase compuse vreodata. Nu e de mirare ca atat de multi artisti au facut cover-uri dupa aceasta piesa, de-a lungul anilor. Este considerata una dintre realizarile muzicale cele mai remarcabile ale secolului al XX-lea.

„Your Song” – Elton John

„Your Song” este una dintre cele mai pure expresii ale iubirii realizate vreodata prin intermediul muzicii. Se spune ca John si Bernie Taupin au scris piesa in mai puțin de 30 de minute si a devenit unul dintre hiturile cele mai rezistente in topuri ale epocii…

„Something” – The Beatles

Poate cel mai cunoscut si apreciat cantec de dragoste al celor de la The Beatles, „Something” a fost scris de catre George Harrison. Cu toate ca piesa nu a fost scrisa de legendarii John Lennon si Paul McCartney, piesa chitaristului a devenit una dintre cele mai frumoase melodii de dragoste.

loading...
Articolul precedentTunsori bob 2018
Articolul următorSupă Gazpacho

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!