Top 10 cele mai frumoase flori din lume

1282

Cele mai frumoase flori din lume pot aduce un zambet cuiva care se confrunta cu probleme, cineva care a fost bolnav sau pur si simplu a avut o zi grea.

cele mai frumoase flori din lume

Afla care sunt cele mai frumoase flori din lume si daruieste-le! Florile sunt cel mai simplu mod de a ne arata sentimentele si emotiile. Acestea sunt o modalitate simpla si sincera de a ne exprima afectiunea.

Florile de cires

Nimic nu este mai frumos decat venirea primaverii, atunci cand florile de cires din copaci sunt in plina floare. Mai mult, acestea sunt celebrate prin festivaluri atat in Japonia, cat si in SUA. Cele mai populare culori sunt alb si roz.

Florile de cires

Dalia

Dalia este una dintre cele mai frumoase flori din lume si provine din America Centrala, Columbia și Mexic. Planta a fost numita dupa botanistul Anders Dahl. Există aproximativ 30 de specii si cel putin 20.000 de soiuri.

Dalia

Cerceii-doamnei

Aceste flori, aproape desprinse din povesti, cresc in gradini umbroase. Florile sunt fie de culoare rosie, roz sau alb, si apar in aprilie-iunie.

Cerceii- doamnei

Cana

Cana este un fel de crin ce cuprinde 19 specii de plante cu flori. Acestea se gasesc in mai multe culori, precum galben, rosu, portocaliu.

Cana

Trandafirul rosu

Printre cele mai frumoase flori din lume se remarca si trandafirul rosu. Acesta este una dintre cele mai romantice si mai parfumate flori. A oferi trandafiri a devenit o traditie cu diferite semnificatii, de la galbenul prieteniei la rosul profund ce semnifica dragostea adevarata. Cele mai multe specii se gasesc in Asia, dar sunt, in general, distribuite peste tot in lume. Trandafirii sunt considerati cele mai frumoase plante ornamentale pentru a decora orice gradina.

trandafir rosu

Laleaua

Laleaua este una dintre florile cele mai cultivate in intreaga lume, dar si una dintre cele mai frumoase. Cei mai multi dintre hibrizi sunt cultivati in ghivece si se gasesc intr-o mare varietate de culori. Puteti opta, prin urmare, pentru nuante precum alb, galben, rosu, mov si chiar negru.

Lalea

Lotusul

Lotusul alb este numit si nufar alb egiptean sau lotus tigru. Specia provine din familia Nymphaeaceae si creste in S-E Asiei si Africii. Florile sunt deosebit de frumoase, iar faptul ca plutesc pe apa le sporeste farmecul.

Lotusul

Lacramioarele

Fiind un simbol delicat si parfumat al primaverii, lacramioarele au inspirat o serie de legende. O astfel de legenda crestina sustine ca lacrimile pe care Fecioara Maria le-a varsat la cruce s-au transformat in lacramioare.

Lacramioare

Macul

Macul oriental este una dintre cele mai frumoase flori din lume. Planta infloreste in timpul secetei si, mai ales, in timpul verii. Floarea se gaseste, de asemenea, in mai multe culori, precum alb, roz, rosu etc.

Mac

Plumeria

Una dintre cele mai dulci flori pe care le veti mirosi vreodata, plumeria se numara printre cele mai frumoase flori din lume. Mirosul dulce, dar totodata usor, va va face sa va doriti sa il simtiti din nou. Florile sunt colorate ca intr-un pastel si se gasesc in combinatii de alb cu galben sau roz cu galben ori portocaliu…

Plumeria

loading...
Articolul precedentCoafuri moderne pentru par scurt
Articolul următorTunsori par lung cu breton bont

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!