Top 10 filme de dragoste

495

Cele mai bune filme de dragoste din toate timpurile sunt si cele mai cunoscute, prin faptul ca au fost vizionate din nou si din nou. Bazate pe subiectele unor carti sau pur si simplu pe inspiratia scenaristilor respectivi, aceste filme de dragoste au prins bine la public.

filme de dragoste

Va vom prezenta top 10 filme de dragoste:

10. Sunetul muzicii – The Sound of Music, cu actorii principali Julie Andrews (Maria) si Charmain Carr (George von Trapp) este unul din cele mai indragite filme de dragoste, un film care ilustreaza povestea dintre o dadaca si un capitan de vas. Datorita simtului sau distractiv si al generozitatii, dadaca reuseste ceea ce alte femei nu au reusit, si anume sa ii tina in frau pe copiii capitanului. Cei doi ajung sa se indragosteasca si sa isi traiasca iubirea, dupa multe obstacole.

9. Idila de noiembrie – Sweet November,  este un film de dragoste ce prezinta iubirea dintre Nelson (Keanu Reeves), un barbat foarte dedicat locului de munca si Sara (Charlize Theron), o femeie oarecare, foarte diferita de actuala lui iubita. Acestia se intalnesc la un test pentru obtinerea carnetului de sofer, de la care Sara este respinsa din cauza imprudentei lui Nelson. Aceasta ii apare tot timpul in cale, ceea ce duce la o relatie intre cei doi, idila care le schimba vietile pentru totdeauna. Sweet November este pe locul 1 in topul celor mai populare filme de dragoste.

8. Casa de langa lac – The Lake House, avandu-i in rolurile principale pe Keanu Reeves (Alex Wyler) si Sandra Bullok (Kate Forster), este o poveste de dragoste care implica un schimb de scrisori intre doi vecini, un medic si un architect frustrat. Ei trebuie sa dezvaluie misterul dragostei lor inainte sa fie prea tarziu.

7. Ca in Rai – Just Like Heaven este o comedie romantica americana jucata de Reese Witherspoon (Elizabeth Masterson) si Mark Ruffalo (David Abbott). Un accident de masina al unui medic fizician, Masterson, face ca intalnirea dintre ea si un arhitect vaduv sa fie una neobisnuita. Arhitectul se muta in apartamentul medicului, aceasta fiind inca in coma, ceea ce ii permite sa apara de cate ori doreste in locuinta ei. Astfel, acestia ajung sa se indragosteasca, iar printr-un sarut reuseste sa o readuca la viata.

6. In filmul de dragoste O iubire de neuitat – A Walk to Remember, bazat pe romanul lui Nicholas Sparks, Landon (Shane West) se indragosteste de Jamie (Mandy Moore), dupa care afla ca aceasta sufera de leucemie in faza terminala, incetand sa mai raspunda tratamentului. In ultimele lor zile impreuna, Landon incearca sa-i indeplineasca toate dorintele, casatorindu-se cu ea inainte de a muri.

5. Mesaj pentru tine – You’ve Got Mail este un film de dragoste care ii prezinta pe Tom Hanks si Meg Ryan in rolurile lui Joe Fox si Kathleen Kelly. Acestia sunt rivali la locul de munca, dar se indragostesc comunicand pe internet, folosind alte nume, “Shopgirl” si “NY152”. Acestia isi afla adevarata identitate la o petrecere de afaceri. Desi incearca sa se evite cat de mult posibil dupa aceea, ajung sa ramana impreuna, iubirea lor fiind mai puternica.

4. Jurnalul – The Notebook, bazat tot pe un roman de Nicholas Sparks, prezinta iubirea dintre un tanar sarac, Rower (Tim Ivey) si o femeie bogata, Allie Calhoun (Gena Rowlands). Acest sentiment da personajului feminin libertatea de care are nevoie, desi in curand sunt despartiti de diferentele sociale. Oricum, povestea lor de dragoste scrisa in jurnalul dedicat relatiei lor dovedeste ca iubirea invinge orice, chiar si varsta.

3. Orasul ingerilor – City of Angels se afla pe locul al treilea in top 10 filme de dragoste, avandu-i ca actori pe Nicolas Cage (Seth) si Meg Ryan (Maggie Rice). Rolul lui Seth este acela de a ghida oamenii care se indreapta catre cealalta lume. In timpul trecerii unui barbat spre lumea de dincolo, Seth este impresionat de eforturile pe care doctorul Rice le face pentru a-l readuce la viata. Indragostindu-se de ea, acesta renunta la viata sa invizibila, pentru a da viata unei iubiri reciproce.

2. D-l si d-na Smith – Mr. & Mrs. Smith se afla pe locul al doilea in top 10 filme de dragoste. Este o comedie romantica despre un cuplu aparent obisnuit, cu un stil de viata obisnuit. Protagonistii Brad Pitt (John Smith) si Angelina Jolie (Jane Smith), joaca insa rolurile unor asasini legendari care lucreaza pentru organizatii competitive. Cand adevarul iese la iveala, acestia ajung unul in vizorul celuilalt.

1. Pe locul intai in topul celor mai frumoase filme de dragoste se afla Titanic. Avandu-i ca protagonisti pe Leonardo DiCaprio (Jack Dawson) si Kate Winslet (Rose DeWitt), filmul aduce in prim-plan povestea dintre doi oameni din clase sociale diferite, care se indragostesc. Povestea implica scufundarea celebrului vas “Titanic”, in urma careia cei doi se despart din cauza mortii personajului principal masculin. Filmul face legatura cu realitatea, iar regizorul vede povestea de dragoste ca pe o modalitate de a lega audienta de tragedia navei…

loading...
Articolul precedentCiorbă de legume asortate
Articolul următorSlăbește cu ajutorul liposucției

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!