Home / RELATII / DRAGOSTE / Top 10 idei de cadouri pentru 8 Martie

Top 10 idei de cadouri pentru 8 Martie

Ne aflăm în acea lună din an în care întâlnim simbolurile iubirii peste tot în jurul nostru. Mereu ne dorim să venim cu cele mai frumoase idei de cadouri și să surprindem cât mai plăcut persoana iubită.

Top-10-idei-de-cadouri-pentru-8-Martie

Dacă nu știi încă ce cadou să alegi, iată câteva dintre cele mai bune idei pentru a putea surprinde încă o dată persoana pe care o iubești.

1. Optează pentru un cadou personalizat
Că este vorba de un set de cănițe de cafea sau ceai, o perniță cu poza voastră sau chiar un tricou, cadourile personalizate vor fi mereu o alegere prin care cu siguranță nu vei da greș. Trebuie să fii atent ca elementul ales pentru a personaliza cadoul să fie o poză sau un text care știi cu siguranță că i-a plăcut foarte mult partenerului.

2. „Accesorii simbol” ale dragostei
Acestea pot fi brelocuri în formă de inimioare, rame foto ale căror forme să simbolizeze iubirea ce i-o porți, sau accesorii care-i pot fi de folos la birou. Acestea pot fi ușor de purtat oriunde ai merge și îți vor aminti mereu cu drag de persoana iubită.

3. Dulciurile
O cutie de bomboane de ciocolată în formă de inimioare nu a dat greș niciodată! Dulciurile vor fi mereu pe placul oricui iar dacă ești și iscusit în bucătărie, poți chiar tu să pregătești câteva brioșe sau biscuiței pe placul persoanei iubite. Prin efortul depus în pregătirea acestora, nici o altă dovadă de dragoste nu va fi mai clară și mai sinceră!

4. Bijuterii și accesorii
Vorba aceea, dacă „diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei”, acest principiu se aplică și în cazul bărbaților. Poți alege fie un ceas, fie o brățară drăguță, iar dacă jumătatea ta a pus deja ochii pe ceva anume, primul pas este deja ca și făcut!

5. Încântă-i simțurile și oferă-i parfumul preferat
Chiar dacă nu cunoști marca preferată a persoanei iubite, cu siguranță cunoști gusturile sale în materie de parfumuri. Poți să lași frâu liber imaginației tale și să optezi pentru un parfum care ți-ar place și ție să-l simți atunci când petreci timp cu jumătatea ta.

6. Lenjerie intimă
Că vrei să fi tu cea surprinsă, că ai vrea să fie el cel surprins, aceasta este alegerea ideală. Ține cont de preferințele amândurora din acest punct de vedere iar astfel acesta va fi un cadou reușit pentru amândoi!

7. O cină romantică în oraș
Aceasta este alegerea „tradițională” pentru a sărbători această zi a iubirii. Alege un restaurant care este pe placul amândurora și unde știi că poftele culinare vă sunt satisfăcute pe deplin.

8. O seară destinată filmelor romantice
Poți rezerva din timp două bilete la cinema sau poți organiza chiar acasă o seară destinată acestora, putând astfel creea și o ambianță mai romantică și mai intimă.

9. Ieșiți la dans!
Nimic nu este mai frumos decât dansul în doi. Alege un stil cât mai pasional și romantic, cum ar fi tango-ul sau valsul. Nu trebuie să cunoașteți mișcările profesioniștilor, trebuie doar să „savurați” momentul.

10. Un weekend în doi la spa
Relaxare și răsfăț pe parcursul unui weekend întreg cu siguranță vor lăsa loc unor momente frumoase petrecute în doi. Vă puteți astfel bucura de compania persoanei iubite în cele mai benefice variante.
Alege varianta care o consideri cea mai potrivită. Daca nu te poți hotărâ asupra uneia sigure, folosește-ți imaginația și încearcă să îmbini mai multe dintre acestea!