Home / RELATII / Seductie / 7 sfaturi pentru un preludiu de succes

7 sfaturi pentru un preludiu de succes

Preludiul este foarte important pentru toate persoanele, asa ca iti oferim cateva secrete pentru cel mai reusit preludiu cu putinta:

7 sfaturi pentru un preludiu de succes

Inceputul in public
Inainte sa incepi o seara pasionala alaturi de partener, se recomanda inceperea preludiului chiar in public, iar o solutie o reprezinta mangaierile pe sub masa, insa nu trebuie evitate nici sms-urile mai deocheate.

Diversitatea
Secretul pentru un preludiu reusit este dat de combinatia de senzatii si probabil ca stii despre ce este vorba.

Ritmul perfect
In unele cazuri observi ca geme de placere atunci in momentul in care il atingi in anumite locuri, insa acest lucru nu inseamna ca va trebui sa te opresti acolo, iar cel mai bine este sa pastrezi acelasi ritm pentru toate zonele, fara sa te grabesti, dar si fara sa te blochezi.

Atitutinea potrivita
Atitudinea increzatoare si sexy poate sa fie un afrodiziac foarte bun in timpul preludiului. Si tu iti doresti ca partenerul sa te faca bucuroasa, la randul tau poti raspunde cu aceeasi moneda.

Lenjeria intima sexy
Barbatii se excita usor vizual, asa ca daca lenjeria ta este sexy, cu siguranta va contribui masiv la reusita preludiului.

Experiente noi
Poti oricand sa incerci miscari noi la fiecare preludiu, pentru a nu interveni monotonia…

Atingeri usoare cu limba
Saruturile nu sunt intotdeauna de ajuns pentru un preludiu reusit, insa poti apela adesea si la limba atunci cand alegi sa ii explorezi pielea si nici nu trebuie sa eviti sfarcurile.