Flirtează fără inhibiții

273

Iata cateva sfaturi oferite chiar de barbati, daca vrei sa stii cateva ceva despre flirtul cu ei:

Flirtează fără inhibiții

Nu uita sa zambesti

Printre primele lucruri pe care le remarca barbatii la o femeie este zambetul, care trebuie sa fie fermecator pentru a avea efect. Conform barbatilor, fetele fericite sunt cele mai atractive, asadar este o metoda foarte eficienta de a te face placuta.

Fetele timide trebuie sa tina cont de acest lucru si sa ia initiativa, pentru ca doar astfel iti poti invinge teama.

Uita-te in ochii lui

Nici contactul vizual nu trebuie neglijat, deoarece da are efecte bune, insa trebuie sa ai grija sa nu il privesti prea insistent, in caz contrar te va considera o ciudata. Trebuie sa ai incredere in tine atunci cand cunosti persoane noi pentru ca este un lucru important, care se invata treptat.

Fii interesata

Atunci cand iti place de cineva, trebuie sa ii arati subtil acest lucru, iar in timp ce el vorbeste, ii poti adresa cateva intrebari pe subiect, astfel ii vei arata ca nu te plictisesti, ca esti interesata si va cunoasteti cat mai bine unul pe celalalt. In plus, barbatilor le place ca femeile sa puna intrebari, pentru ca si ei vor capata incredere…

Limbajul corpului

Limbajul corpului poate dezvalui mai multe lucruri decat cuvintele, asa ca trebuie sa ai grija ca trimiti semnalele corecte. Un barbat „priceput” la femei isi va da seama daca esti interesata de el, doar din cateva simple gesturi ale tale.

loading...
Articolul precedentStilul chic: Jacheta de biker
Articolul următorMaioneză rapidă de post

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!