Home / RELATII / Seductie / Reguli de intalnire online pentru femei

Reguli de intalnire online pentru femei

Intalnirea online este probabil cea mai buna optiune pentru tine in aceste zile. Oricum, trebuie sa inveti cum sa faci lucrurile. Aici ai cateva sfaturi despre ce trebuie si ce nu trebuie sa faci pentru a te ajuta sa navighezi pe internet.

Reguli de intalnire online pentru femei

Ce trebuie sa faci:

1.    Fii sincera.

Prima regula este sa faci o descriere sincera si sa postezi o fotografie recenta a ta. Nu te face mai inalta, mai slaba sau blonda, doar pentru ca asta crezi tu ca vrea un barbat de la o femeie. Chiar ai vrea sa fii cu un barbat care apreciaza o carte dupa coperta?

2.    Invata limbajul.

Invata sa traduci limbajul profilului de comunicare in vocabularul tau obisnuit. Daca el se descrie ca  fiind “dragalas” citeste “dolofan”. Daca spune “Mi s-a spus ca sunt frumos”, completeaza “de catre mama”.

3.    Fa calcule.

Daca suna prea frumos sa fie adevarat, ar trebui sa creezi o imagine mai realista eliminand 2 sau 3 cm din inaltimea lui, injumatatind venitul si adaugand vreo 10 ani la varsta lui.

4.    Vorbeste cu el la telefon.

Daca il gasesti fermecator prin mesajele de pe internet, supune-l la un test prin telefon. Vocea lui are o vibratie placuta, conversatia voastra decurge la fel de bine ca in scris?

5.    Nu te grabi.

Desi chimia dintre voi este vizibila, ia lucrurile incetul cu incetul. Alege locurile publice pentru intalnirile voastre. Daca te duce acasa, nu intra, doar daca nu esti pregatita sa mergi mai departe.

Ce nu trebuie sa faci:

1.    Nu ii asuma aceeasi sinceritate.

Nu te increde ca fotografiile si descrierea lui sunt la fel de adevarate ca ale tale. Se poate sa fi ales o fotografie facuta acum 20 de ani si s-a jucat putin cu Photoshop-ul.

2.    Nu alege date bazate pe fotografii.

Nu te baza pe profiluri, cum ar fi o imagine asemanatoare cu a lui Gerard Butler. Sunt sanse sa nu arate ca in viata reala. Dand omului adevarat o sansa, se poate sa nu il gasesti la fel de incantator.

3.    Nu dezvalui date cu caracter personal.

Nu dezvalui adresa casei sau orice informatie personala. Chiar daca cei mai multi barbati de pe astfel de site-uri sunt normali, nu vei vrea ca un obsedat sexual sa sune la usa ta.