Home / RELATII / Seductie / Top 10 fantezii ale femeilor

Top 10 fantezii ale femeilor

Dacă credeți că femeile nu stau în jurul valorii de fantezie sau lucruri foarte obraznice, gândiți-vă din nou. Femeile sunt experte atunci când vine vorba de visare, de fantezii, iar ele nu se obosesc limitându-se la cele tradiționale. Top 10 fantezii ale femeilor acoperă totul și s-ar putea să fi surprins să afli că multe femei doresc să facă mai mult decât să rămână doar fantezii. Unele femei petrec la fel de mult timp în speranța că bărbații lor le vor ajuta să își pună fanteziile sexuale în practică. Sună interesant? Citește mai departe, top 10 fantezii ale femeilor.

Top 10 fantezii ale femeilor

  1. Dominarea.

Femeile iubesc bărbatul mare și puternic, ce le poate mătura de pe picioare și plimba la apus de soare, dar ai putea fi surprins să afli că una dintre primele fantezii din top 10 fantezii ale femeilor este de a avea același om mare și puternic, care cerșește pentru eliberarea sexuală în dormitor. Întregul scenariu se învârte în jurul ei, închinându-și corpul și cerșind pentru atenție. De ce? Ea ajunge să îl controleze în timp ce se bucură de devotament total de la bărbatul ei în acest proces. Ce ar mai putea vrea?

  1. Cu cât mai mulți, cu atât mai bine.

Sexul în grup este unul popular în top 10 fantezii ale femeilor. „Libertatea de a fi nud în fața unui grup de oameni care sunt expuși în mod egal, permițând diferite atingeri între bărbați și femei simultan este incredibil de erotică.”

Acum, nu considera în mod greșit că toate femeile doresc să se implice în relații de grup, și să adune toți prietenii tăi pentru următoarea dată (cu excepția cazului, desigur, când ea va cere acest lucru).

  1. Sex cu un străin.

Cele mai multe femei nu ar avea tupeu să dea curs acestei fantezii. Sexul cu un străin este ceva ce multe femei ar vrea să experimenteze, dar cele mai multe nu au curaj să încerce, din cauza unei sarcini nobile de vinovăție auto-produsă. Cu toate acestea, libidoul cu siguranță crește la ideea unui mascul superb care se apropie de ea într-un bar întunecat, plin de fum, cu intenția de a o lua în camera lui pentru o noapte lungă, fierbinte, de sex sălbatic. Acestă fantezie a sexului feminin face apel la partea perversă a femeii, care rareori vede lumina zilei.

  1. Să fie stripteuză.

Ce femeie nu vrea să fie o stripteuză? Dă-i câteva shot-uri de Absolut, iar ea va fi  pe masa, aruncând cu hainele pe unul și pe altul. Dar cele mai multe femei nu fac asta, nici chiar după ce au băut o sticlă întreagă. Sunt pur și simplu prea rușinoase.

Așadar, a fi stripteuze pentru un public rămâne un vis pentru ele, dar totuși această fantezie se află în top 10 fantezii ale femeilor.

6. Sex în grup
Aceasta este una dintre cele mai mari fantezii pentru femei în top 10 fantezii ale femeilor. În mod surprinzător, femeilor le place să viseze la asta, dar ele nu doresc un asiatic sau un semizeu adus de departe, ele vor doar un prieten dintre ai lor! Da, celor mai multe femei le-ar plăcea să se joace cu prietenul lor bun sau cu prietenul cel mai bun al soțului lor.

5. O femeie superbă.

Nu toate femeile acceptă această fantezie controversată a femeilor. Multe femei au în secret fantezii de a avea o relație fizică împreună cu cineva ca Angelina Jolie sau o altă tipă fierbinte care spune întotdeauna că ei îi place să facă sex cu femei. Poți crede asta?!

Femeilor le-ar plăcea să experimenteze sexul cu cineva de același sex, o femeie care știe exact cum vrea să fie atinsă și cum să provoace un orgasm.

4. Exhibiționism.

Multe fantezii ale femeilor includ manifestarea. Ele visează la mers pe jos pe o plajă  până în momentul în care ajung în apă și aproape toate hainele sunt date jos. Dacă nu asta, femeia are fantezia de a face sex în public, unde oamenii să îi poată vedea actul sexual.

Fanteziile exhibiționiste pot fi un mare impuls pentru sex; de asemenea, același lucru se poate spune și despre vorbitul murdar, în pat. Așa se pot activa ambii parteneri. Această fantezie sigur se află în secret în top 10 fantezii ale femeilor.

  1. Veniți, băieți!

Acestă fantezie este vorba de a avea mai mulți bărbați care o ating în același timp. Ea poate visa chiar să fie înconjurată de mai mulți bărbați care o sărută, o ating și o seduc în același timp.

Fiecare femeie are numărul ei propriu favorit în minte, variind de la trei până la aproximativ zece bărbați! Femeile visează cu adevărat la acest lucru tot timpul și speră că va deveni realitate într-o zi.

  1. „Viol”. Acest lucru ar putea suna ca și când puține femei ar vrea asta, dar multe femei visează la un bărbat care să le ducă în carul cu fân, alături de pistoale. Dar nu literalmente!

Femeile visează un bărbat care le spintecă pardesiul lor Versace sau D & G  și le devastează lenjeria de la Victoria’s Secret. Pe o femeie nu ar deranja-o dacă propriul ei partener ar face asta într-adevăr, desigur, mai puțin ruperea hainelor ei scumpe.

  1. Sex afară.

Dorești să riști să îți duci afară dormitorul, fără a fi prins? Încearcă să te duci într-o zonă retrasă pe timp de noapte. Iarba, nisipul, piscina, marea, acestea sunt locurile potrivite pentru sex în natură…

Loading..