Adry Unciuc, piesă nouă, Amândoi

200

Tânăra cântăreaţă Adry Unciuc, din Republica Moldova, a lansat de curând o nouă piesă, intitulată Amândoi, care a fost compusă chiar în România.

Adry-Unciuc-COVER-PICTURE

Versurile piesei „Amândoi” au  fost scrise de Mircea Prusan şi a fost realizată de echipa  de la Havana Music.

Artista Adry, în vârstă de doar 17 ani, a fost săptămâna trecută la Bucureşti, unde a lansat noua piesă în emisiunile radio şi în televiziune.

Micuţa artistă a declarat că noua sa melodie ar reprezenta un alt pas în cariera muzicală, deşi a avut o serie de emoţii şi a pus foarte mult suflet şi muncă în studioul unde a înregistrat piesa.

Aceasta a mai afirmat în cadrul unui interviu acordat unei reviste locale că în piesa ei se vor regăsi toate persoanele care au iubit şi iubesc.

Artistul EL Radu, managerul întregului proiect muzical, a declarat că Adry ar fi pe calea cea bună şi dreaptă, fiind de acord să realizeze această piesă în România.

Adriana, alias Adry, a mai afirmat că, în cazul în care piesa ar avea feedback pozitiv din partea publicului, aceasta va filma şi un videoclip la finalul primăverii.

 

Sursa photo: libertatea.ro

loading...
Articolul precedentAdelina şi Speak, dezvăluiri
Articolul următorTocanita cu carne de pui si fasole

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!