Andra Ivănuş, un nou videoclip

Share

Micuţa artistă Andra Ivănuş a lansat de curând un al doilea videoclip din cariera sa muzicală, cu ajutorul căruia speră să aducă anotimpul minunat al primăverii în sufletele tuturor celor care se regăsesc în această piesă. 

Andra-Ivanus-image-1

Deşi are doar 12 ani, aceasta interpretează într-un mod deosebit, piesa „The Climb”, ce fusese lansată în anul 2007, de artista Miley Cyrus.

Videoclipul piesei a fost realizat avându-i ca şi colaboratori pe colegii de la Bravissimo Art School, artista fiind acompaniată de Dragoş Stama, profesor de chitară, şi elevul acestuia, Matei Cordoş.

Deşi este abia în clasa a şasea, Andra studiază de mai mult de doi ani de zile canto la Bravissimo Art School, având-o ca şi îndrumătoare pe Elena Radu.

De-a lungul anilor, Andra a câştigat foarte multe premii.

Spre exemplu, în februarie, aceasta a luat locul 1 la grupa 12 ani – Secţiunea Pop Internaţional, în cadrul Galei Star Melody – Festival de muzică pentru copii şi adolescenţi.

„Muzica mi-a fost pasiune de când eram mică!”, a declarat micuţa artistă.

Familia a fost cea care a îndrumat-o întotdeauna spre a face exact ceea ce îi place, alegând în cele din urmă să studieze canto.

Aceasta a declarat că cea mai mare bucurie i-o oferă scena.

 „E o senzaţie nemaipomenită. Sufletul îmi bate aşa tare, iar muzica… din momentul acela devine o parte din mine. Nimeni şi nimic nu imi poate lua această stare”.

Sursa photo: topromanesc.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente