DiCaprio, destăinuiri legate de marele succes din cariera sa

Share

După ce a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor, după 22 de ani de muncă asiduă şi de aşteptare, Leonardo DiCaprio (41 de ani) a ţinut să le mulţumească în primul rând părinţilor săi, făcând mereu tot posibilul ca aceştia să fie mândri de realizările fiului lor.

leonardo-dicaprio-2015-beach-wallpaper-4

Acesta a recunoscut că a fost nevoit să muncească foarte mult pentru a lua în sfârşit, marele premiu, pentru cea mai bună intrepretare masculină a unui rol principal pentru munca depusă în cadrul filmului “The Revenant: Legenda lui Hugh Glass”.

În anul 1994, Leo fusese nominalizat pentru prima dată pentru rolul din “Necazurile lui Gilbert Grape”.

Într-un interviu acordat presei, în timp ce se afla pe covorul roşu, DiCaprio a mărturisit că datorează tot succesul său părinţilor săi, care mereu l-au îndemnat şi susţinut că să devină cunoscut.

“Am crescut în estul oraşului Los Angeles şi mama şi tata mă duceau tot timpul la audiţii după şcoală. Ascultau de mine, care eram ambiţios şi spuneam că vreau să fiu actor. Însă, simţeam mereu că nu fac parte din industrie. Părinţii mă forţau să continui. Şi le sunt recunoscător”, declara actorul.

Irmelin Indenbirken, mama sa, în vârstă de 73 de ani, a fost mai mereu alături de fiul său, la aproximativ toate evenimentele.

Anul acesta, la dineul după finalizarea galei, a venit şi tatăl său,  scriitorul George DiCaprio, în vârstă de  72 de ani.

Părinţii săi, din păcate, au divorţat în anul 1975, când fiul lor avea doar un anişor, din cauza problemelor financiare.

Astăzi, tatăl său este recăsătorit cu Peggy Ferrar, alături de care a venit la dineu. Şi mama sa, a venit la dineu însoţită de David, omul care îi este alături la bine şi la greu.

rs_634x1024-160110201834-634.Leonardo-DiCaprio-Golden-Globes-Winners.ms.011016

Sursa photo: pcwallart.com; eonline.com

 


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news