Andreea Esca, revistă proprie

167

Frumoasa ştiristă Andreea Esca, îşi va lansa mâine, 10 martie, un nou proiect, şi anume, o revistă online proprie, motiv pentru care are foarte multe emoţii. Aceasta a declarat în cadrul unui interviu acordat unui ziar local că îşi va lansa zilele acestea propria revistă online de life-style feminin, denumită alistmagazine.ro, care reprezintă una din pasiunile acesteia, în care a investit foarte mult.

Andreea-Esca2

  „Va fi o platformă online de life-style feminin, cu foarte mult conținut video. Diferențele față de alte publicații de gen vin din două direcții. Oamenii care vor scrie pe site, care se vor ocupa de publicație și cu care vom colabora, fie că vorbim de redactori, fotografi, stiliști, vor fi de un anumit nivel și vom avea foarte mult conținut video. Dragostea mea mare rămâne camera. Viața mea este să filmez ceva”, a declarat Andreea.

Aceasta a mai relatat faptul că revista sa va avea un editorial o dată la două săptămâni.

Pasiunea sa a venit odată ce a început să fie editorul revistei The One, timp de câţiva ani încoace.

„În continuare sunt foarte atașată de print, recunosc, dar vreau să văd ce se întâmplă și pe online. Vreau să încerc și altceva. Am bifat printul. Acum încerc și pe online”, a mai susţinut aceasta.

În ceea ce priveşte eventuala plecare din Pro TV, ştirista a declarat:

 ”Cei din Pro TV m-au susținut cum au putut mai bine. Toată lumea de acolo știe de site, nu e niciun secret, niciun mister. Nu plec din Pro TV, nu plec nicăieri. Este exact așa cum era când mă ocupam de The One. Niciodată nu s-a pus atunci problema să renunț la ceva. Nici acum nu s-a discutat astfel”. 

Sursa photo: radardemedia.ro