Adele, surpriză impresionantă

Share

Adele, una dintre cele mai îndrăgite artiste din întreaga lume, a făcut de curând o surpriză impresionantă uneia dintre cele mai mari fane ale sale, care din păcate, este foarte bolnavă. 
adele_26nov15_getty_b

Micuţa Rebecca, în vârstă de doar 12 anişori, suferă de epilepsie, paralizie cerebrală, nu poate să meargă sau să vorbească şi se hrăneşte doar cu ajutorul unui tub gastric.

În ciuda tuturor problemelor sale de sănătate, Rebecca ascultă zi de zi muzica artistei sale preferate, Adele.

Pentru a-i face o mică bucurie, mama sa, Tracy, a organizat anul trecut o campanie online, sperând ca mesajul său să ajungă la urechile lui Adele. Aceasta a acceptat să vină să o viziteze pe Rebecca, fără a sta prea mult timp să se gândească.

În momentul în care artista a avut concert în zona unde locuia fetiţa, a mers la aceasta şi a vizitat-o. Timp de câteva ore nu s-a dezlipit de micuță, continuând să o ţină de mână şi să vorbească cu ea.

Din păcate, medicii au spus că fetiţa va mai trăi doar şase luni. Cu toate aceastea, ea şi-a văzut marele vis împlinit.

Adele este o artistă foarte iubită datorită simplităţii, sensibilităţii, decenţei şi gingăşiei de care dă mereu dovadă. Printre cele mai de succes piese ale acesteia s-au numărat „Someone Like You”, „Rolling in the Deep” și „Skyfall”. Pentru „Skyfall” a fost premiată chiar şi cu premiul Oscar.

Din momentul în care a devenit mămică a renunţat o perioadă la carieră, dedicându-şi tot timpul său creşterii copilaşului. După aceea, aceasta şi-a reluat activitatea muzicală şi a lansat piesa „Hello”, care a devenit hit…

Sursa foto: condenast.co.uk


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente