Home / Stiri / Absolut șocant! Iată ce și-a vândut această tânără pentru a face rost de bani pentru silicoane! „Mama mea nu știe și nici nu va afla vreodată!”

Absolut șocant! Iată ce și-a vândut această tânără pentru a face rost de bani pentru silicoane! „Mama mea nu știe și nici nu va afla vreodată!”

Tânăra Miranda Forsyth, din imaginile următoare, și-a dorit mai mult decât orice să aibă sânii mai mari, fiind dispusă să facă orice sacrificiu pentru a avea parte de ei.

Miranda Forsyth

Fără a se gândi de două ori, Miranda, în vârstă de 22 de ani, a scos la vânzare mașina primită din partea părinților, a cărei valoare se ridică la suma de 12.000 de lire, sumă pe care a și reușit să o obțină.

Din suma câștigată, tânăra a cheltuit 4.500 de lire pentru a-și procura sânii mult doriți, iar 2.000 pe haine noi, care să fie potrivite noului bust. Miranda spune că este mai mult decât mulțumită de ceea ce a reușit să obțină, și aici nu ne referim doar la noii sâni și haine. Aceasta a reușit să crească numărul vizitatorilor de pe contul său de Instagram, aceștia fiind peste 8.000, iar pe lângă asta a reușit să obțină și o slujbă part-time ca model…

„Atunci când îmi pun în cap să fac ceva, pur și simplu o fac! Nu i-am spus mamei mele și nici nu o sa-i spun vreodată, nu cred ca ar reacționa prea bine. Prietenele îmi spun că am exagerat, însă sunt sigură că am luat cea mai bună decizie”, spune tânăra Miranda.