Adela Popescu, mesaj emoţionant către finul său

246

La începutul lunii martie, Vlăduţ, fiul Danei Rogoz şi finuţul Adelei Popescu, a împlinit frumoasa vârstă de doi anişori. 

adela-popescu-cc1k5890

Micuţul a fost foarte fericit atunci când şi-a văzut tortul special pregătit pentru el, având inscripţionate mai multe personaje din lumea Disney.

În aceeaşi zi, Adela, naşa sa, a postat o fotografie cu Vlăduţ, pe propriul său site de socializare, în care acesta privea cu admiraţie tortul impresionant. În dreptul imaginii, Adela a scris următorul mesaj:


”Să fii fericit, Vlăduț cel bun! ❤️ #2ani #îngeraș”. 

Nu doar Adela a emoţionat multă lume cu minunatul său mesaj, ci şi Dana Rogoz, mămica lui Vlăduţ:

”Sunt extrem de emoționată știind că azi este ziua micuțului meu. Nu mai e bebe, e băiețel. Înțelege, te păcălește, te strânge la piept, îți vorbește și te cucerește iremediabil. Acum 2 ani, ultima ieșire din casă înainte de drumul către maternitate a fost o vizită la Muzeul Național de Artă Contemporană. Anul trecut, am revenit în același loc, cu un Vlăduț care putea să alerge deja și părea de neoprit… Habar nu aveam ce înseamnă “de neoprit” la vremea respectivă, dar ACUM știu. Anul acesta am vizitat din nou MNAC, după cum vedeți, și sperăm să rămână o tradiție. A crescut minunea noastră și noi, părinții, îi suntem extrem de recunoscători pentru toată dragostea cu care ne-a inundat sufletele. Simt uneori că atât de multă dragoste mă poate sufoca. Să crești mare, fiind iubit și iubind pe toți cei din jurul tău, căci dragostea de oameni e cea mai de preț valoare pe care dorim să ți-o insuflăm. La mulți ani!”. 

În curând, şi Adela va face parte din rândul mămicilor mondene.

vladut si adela

Sursa photo: spynews.ro; click.ro