Adelina şi Speak, dezvăluiri

117

Fiind nişte firi foarte deschise şi sociabile, Adelina şi Speak au povestit în cadrul unui interviu acordat unei reviste locale cum anume arată o zi normală din viaţa lor. 

media_140209269378987300

Fiind întrebaţi cum anume arată dimineţile lor, aceştia au răspuns:

Adelina: În weekend ne relaxăm, scoatem „copilașii” în parc, ieșim la film sau pur și simplu stăm în casă și gătim. N-am ținut cont niciodată de cine se trezește primul. Eu zic că cel mai odihnit se trezește și îi face cafeaua celuilalt, eventual scoate și cățeii 15 minute la joacă în fața blocului. Dacă mă raportez la ultima perioadă, eu sunt cea care a făcut acest „efort”, dar uneori își ia revanșa Ștefan.

Speak: Nu prea avem weekend-uri banale. Abia așteptăm sfârșitul de săptamână să stăm împreună cât mai mult, pentru că în cursul săptămânii fiecare este ocupat cu partea profesională. Deci weekend-ul pentru noi este cumva, o sărbătoare. De cele mai multe ori ne trezim cam în același timp. Suntem pe același „fus orar” și orele dormite la fel. Trebuie să recunosc că de o bună perioadă de timp, Ade face cafeaua, pentru că m-am hotărât să beau cafea la ibric, și doar ei îi iese așa cum îmi place mie. Cățeii îi scoate cine apucă să fie mai în formă la acea oră.

La întrebarea cum anume îşi petrec timpul, cei doi au relatat:

Adelina: Ne place să ne petrecem timpul liber cu prietenii, să gătim și să ne uităm la filme. Obișnuim să facem prin rotație, iar uneori când ne plictisim de stat în casă rezervăm masa la restaurant și ieșim, însă doar pentru a mai schimba meniul.

Speak: De cele mai multe ori preferăm să ne petrecem timpul acasă, gătind, înconjurați de prieteni, în schimbul unei mese la restaurant.

Fiind întrebaţi cum anume e atmosfera din căminul lor, aceştia au declarat:

Adelina: 2 ani de relație, 2 ani de locuit împreună. Dragostea ne-a luat pe sus la propriu, încât ne-am mutat împreună din prima săptămână. Eu i-am trecut cu vederea faptul că-și lasă hainele pe unde apucă, iar el, cred eu că mi-a trecut cu vederea faptul că-i folosesc peria de păr. P.S. Am și eu una, dar trebuie să-l enervez cu ceva.

Speak: Dacă stau și mă gândesc cum a trecut timpul, nici nu-mi vine să cred. Am impresia că ne cunoaștem de o viață, impresie pe care am avut-o încă din primele zile. Nu știu ce am trecut cu vederea legat de ea. Nu-mi dau seama. Cred că am acceptat să-mi folosească peria de păr.

În momentul în care li s-a pus întrebarea care anume a făcut primul pas în relaţia lor, aceştia au afirmat:

Adelina: Ștefan a făcut primul pas cum era și normal, după care pașii au fost intercalați. Eu n-am avut fluturi în stomac. M-am luptat cu niște balauri plini de energie.

Speak: Fluturi în stomac am avut și încă am. Cred că eu am făcut primul pas, abordând-o. Mi-a fost cel mai rușine.

Fiind întrebat cum anume o împacă de obicei pe Adelina, după o ceartă, Speak, a declarat:

 Uitându-mă fix la ea până ne bufnește râsul pe amândoi!  

La întrebarea cum anume se alintă, cei doi au răspuns:

Adelina: Eu obișnuiesc să-i spun „ubutu” sau „ștrumfu”. L-am strigat Speak când ne aflam în mulțime pentru că oamenii nu știau despre care Ștefan vorbesc. Mulți îl recunosc după numele de scenă.

Speak: În telefon o am trecută „maimâță”, iar acasă o strig „ubuta”, exact așa cum se scrie! Sună exotic, nu?

Sursa photo: wowbiz.ro