Adi Sână şi Anca Serea, din nou părinţi

192

Anca Serea este foarte fericită, ştiind că va deveni mămică pentru a cincea oară. Peste două luni, aceasta va aduce pe lume un băieţel. 

Untitled-1_30e60f-1024x768

“Probabil va fi băiețel! Îmi mai doream un copil! Sunt tare nerăbdătoare și mă bucur de fiecare zi. Mama și Adi știau, iar copiii au aflat din a doua lună că vor mai avea un frățior”, a declarat Anca, pentru o revistă locală.

Adrian Sână şi soţia sa, prezentatoarea TV, Anca Serea, s-au căsătorit, în luna noiembrie, anul trecut, oficializându-şi relaţia după patru ani. Cei doi nu au ascuns niciodată faptul că îşi mai doresc încă un copil.

“Sunt binecuvântată și recunoscătoare pentru tot ce trăiesc. Îmi doresc să avem un prunc sănătos. Suntem tare fericiți pentru tot ce avem. Am o sarcină ușoara. Copiii sunt nerăbdători să-și vadă surioara sau frățiorul.Nu s-a schimbat nimic în ceea ce privește activitatea mea. Sunt plină de energie și bucurie sufletească. Am achiziționat ceva hăinuțe și accesorii, toate în culori neutre. Suntem puțin încurcați cu amenajările legate de cameră, dar când vom ști sexul precis, vom face și alte lucruri”, a mai afirmat frumoasa mămică, Anca.

Aceasta mai are  doi copii – David și Sarah, din fosta sa relaţie, și încă doi – Noah și Ava Stephanie, cu Adi Sână.

Anca și Adi nu au ascuns niciodată faptul că își doresc o familie numeroasă.

“Avem patru copii frumoşi, dacă va vrea Dumnezeu să ne mai dea alţii va fi minunat. Cum va vrea Cel de Sus!”, declarase Adi  în ziua cununiei civile.

adi sina anca serea - nunta

Sursa photo: libertatea.ro; urban.ro