Adriana Bahmuţeanu, despre criticile primite cu privire la operaţiile estetice: “Nu vreau să demonstrez nimic nimănui, o fac pentru mine!”

264

După ce a primit o mulţine de critici din cauză că a decis să-şi facă anumite intervenţii estetice, Adriana Bahmuţeanu a dorit să-şi argumenteze decizia. În cadrul emisiunii pe care o prezintă, vedeta a vorbit despre lucrurile ce au stat în spatele hotărârii de a arăta mai bine.

Adriana Bahmuţeanu

“Vineri îmi mai fac un cadou: mă duc să mă operez. Mă deranjează că toţi oamenii cred că am înnebunit, că vreau să mă transform în piţipoancă. Nu. Sunt aceeaşi, am 42 de ani şi vreau să mă simt bine în pielea mea. Dacă există un defect de la Mama Natură sau o cicatrice, eu nu înţeleg de ce să stai fără să repari acel lucru şi să trăieşti cu problema.

E ca şi cum astăzi o femeie dă cu mătura la ea în casă, pentru că nu vrea să folosească aspiratorul. Medicina a evoluat, sunt soluţii neinvazive. Poţi să arăţi bine şi fără să te taie cu bisturiul.

Nu vă gândiţi că o să fiu nepoata lui Frankenstein. Dacă se poate să pari mai tânără, de ce să nu apelezi la tehnici de ultimă generaţie. Toată lumea e îngrijorată, crede că am luat-o razna. Îmi doresc să scap de o cicatrice care mă complexează, e ceva greşit în asta? Nu vreau să demonstrez nimic nimănui, o fac pentru mine.

Eu pe interior m-am vindecat. Doi ani am stat şi am citit, nu ştie nimeni lucrul ăsta. Acum e timpul să mă ocup şi de carcasă, de interior m-am ocupat”, a spus Bahmu, la Antena Stars.

Sursa foto: facebook.com