Afla ce a spus Andreea Marin despre relatia lui Stefan Banica Jr cu Lavinia Pirva

177

Andreea Marin a aflat ieri despre relatia lui Stefan Banica Jr cu Lavinia Pirva. „Zana” nu a vrut sa se arate afectata si a declarat:

Andreea Marin

„Deci, nu ma intereseaza. Asta ati vazut cu totii atunci. (n.r. despre faptul ca Banica Jr. ar fi avut o relatie cu Lavinia Pirva in timpul mariajului cu Andreea). Ma deranjau lucrurile care se intamplau in timpul casniciei mele si m-ar fi deranjat astfel de povesti atunci. Acum suntem liberi, fiecare isi vede de drumul sau si fiecare are ce merita de fapt. Deci, e simplu: fiecare isi croieste viata dupa cum crede de cuvinta. Pe mine nu ma intereseaza relatiile fostului meu sot. Ma intereseaza insa ca eu sa am o relatie pe care sa nu o ascund si de care sa nu imi fie rusine sa o ascund in fata copilului meu”, a spus Andreea Marin pentru emisiunea „La Maruta”.

loading...
Articolul precedentAnda Adam: „Încă ne mai iubim”
Articolul următorBuchete si flori de nunta

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!