Home / Stiri / Afla ce a spus Andreea Marin despre relatia lui Stefan Banica Jr cu Lavinia Pirva

Afla ce a spus Andreea Marin despre relatia lui Stefan Banica Jr cu Lavinia Pirva

Andreea Marin a aflat ieri despre relatia lui Stefan Banica Jr cu Lavinia Pirva. „Zana” nu a vrut sa se arate afectata si a declarat:

Andreea Marin

„Deci, nu ma intereseaza. Asta ati vazut cu totii atunci. (n.r. despre faptul ca Banica Jr. ar fi avut o relatie cu Lavinia Pirva in timpul mariajului cu Andreea). Ma deranjau lucrurile care se intamplau in timpul casniciei mele si m-ar fi deranjat astfel de povesti atunci. Acum suntem liberi, fiecare isi vede de drumul sau si fiecare are ce merita de fapt. Deci, e simplu: fiecare isi croieste viata dupa cum crede de cuvinta. Pe mine nu ma intereseaza relatiile fostului meu sot. Ma intereseaza insa ca eu sa am o relatie pe care sa nu o ascund si de care sa nu imi fie rusine sa o ascund in fata copilului meu”, a spus Andreea Marin pentru emisiunea „La Maruta”.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi facuta publica. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>