Alex Velea a dat-o în judecată pe Antonia

192

Deși cel de-al doilea copil pe care Alex Velea și Antonia îl au împreună tocmai a venit pe lume, artistul s-a decis să o dea în judecată pe partenera sa de viață pentru a-și cere drepturile.

Alex Velea dat-o în judecată pe Antonia

Procesul de divorț dintre Antonia și fostul ei partener de viață, Vicenzo Castellano, e departe de a se fi încheiat. Cu toate că cei doi s-au separat încă de acum vreo doi ani și au în prezent alte familii, în acte ei încă mai figurează ca soț și soție. Motivul pentru care ce-i doi nu și-au încheiat încă socotelile ar fi custodia singurei lor fiice, Maia, și niciunul nu pare că va ceda prea curând.

Sătul să aștepte sentința divorțului, Alex Velea a decis să pună piciorul în prag și a dat-o în judecată atât pe mama copiilor lui, cât și pe fostul partener de viață al acesteia, pentru a putea dovedi și în acte că el este tatăl celor doi băieți. În acest sens, artistul a înaintat o cerere la Judecătoria Sectorului 1, care are ca obiect „tăgadă paternitate”. Alex Velea cere instanței să constate că nu italianul este tatăl fiului său, ci el, care are o relație de aproape trei ani cu artista…

Alex Velea și Antonia au devenit cunoscuți atât în România, cât și în străinătate, datorită meseriei lor de soliști vocali. De-a lungul timpului cei doi au lansat numeroase melodii, care s-au transformat rapid în hituri. Și Alex Velea a mai fost căsătorit până acum, dar în urma mariajului nu a existat niciun copil. Cei doi artiști s-au separat de partenerii de viață cam în același timp, iar gurile rele au spus că aceștia ar fi avut o relație de dinaintea acestui moment. Deși presa a mai speculat despre o posibilă idilă între cei doi, relația a fost confirmată abia după ce cei doi au cântat în cadrul aceluiași concert, sărutându-se în culise.