Alex Velea nu își poate boteza copiii. Care este motivul?

405

Alex Velea și Antonia formează un cuplu frumos și stabil, însă s-au confruntat cu o serie de dificultăți pe care încă nu au reușit să le depășească în mod complet.

Antonia-si-Alex-Velea

Problema cu care încă se confruntă cântărețul este faptul că nu își poate boteza copiii. Alex Velea nu a reușit încă să le dea acestora numele lui, deși a început de mai bine de un an procesul de paternitate.

Deși își dorește foarte mult să le dea copiilor numele lui, se pare că acest lucru va mai avea de așteptat. De o bună perioadă, atât el, cât și Antonia merg frecvent prin tribunale, pentru a rezolva, într-un fel, această problemă…

antonia-velea-copii

Dificultatea din spatele acestui lucru provine de la faptul că fostul soț al Antoniei, Vincenzo Catellano, este cetățean italian. Alex Velea va trebui să treacă și printr-un test ADN, prin care să se dovedească faptul că el este cu adevărat tatăl micuților.

loading...
Articolul precedentLiviu Teodorescu recunoaște că este gelos
Articolul următorMadlene cu lămâie

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!