Alina Puşcaş şi fiul ei, fotografii de senzaţie!

107

Alina Puşcaş este o mămică fericită şi se mândreşte cu băieţelul ei de fiecare dată când are ocazia. De curând, vedeta a apărut într-un pictorial alături de Alexandru. Imaginile vorbesc de la sine.

Alina Puscas 1

„Bebeluşul nostru, Mândria noastră!”, a scris Alina în dreptul unei fotografii postată pe contul ei de Facebook. Poza a plăcut fanilor şi, drept dovadă, vedeta a primit mii de like-uri.

Alina Puşcaş este extrem de entuziasmată în postură de mămică, însă recunoaşte că, la început i-a fost cam greu să se acomodeze cu noul statut. Cât despre botezul micuţului, vedeta mărturiseşte că l-a reprogramat pentru această primăvară.

„Nu am făcut până acum botezul, din mai multe motive. În primul rând, ne-am hotărât destul de greu în privința nașilor. Apoi, până ne-am dezmeticit puțin și am depășit prima lună de la nașterea lui Alexandru, dar și până am terminat filmările, s-a făcut destul de frig și urât afară, pentru o petrecere așa cum ne dorim”, a declarat Alina pentru VIVA!.

Alina puscas 2

Alina-Puscas 3Sursa foto: facebook.com; viva.ro

Articolul precedentKate Middleton, declaraţie
Articolul următorVunk, piesă nouă

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!