Alina Sorescu, o graviduţă în formă

86

Având în vedere că este însărcinată cu cel de-al doilea copil, Alina începe să capete din ce în ce mai multă experienţă şi ştie cum să îşi aleagă alimentaţia cea mai potrivită, ca să nu se îngraşe foarte mult.

alina-sorescu-insarcinata5

În cadrul unui interviu acordat unei emisiuni locale, aceasta a declarat următoarele:

 „O femeie însărcinată simte nevoia să mănânce la aproximativ 3 ore. Am aflat că acesta e secretul de a lua în greutate atât cât trebuie – mesele mici şi dese. Şi să alegi alimente bogate din punct de vedere nutriţional”.

„Dacă simt nevoia de dulce, nu mi-o reprim, mănânc şi pâine în fiecare zi, dar totul cu măsură. Ştiu că vitamina C are un rol important în fixarea fierului, aşa că am mereu la mine câte o mandarină, chiar şi când nu sunt acasă. Mănânc variat, ţin cont de indicaţiile medicului şi evit ouăle crude, brânza cu mucegai, carnea în sânge, mezelurile şi fructele de mare. Pot conţine alergeni sau pot favoriza transmiterea de bacterii”, a mai declarat Alina.

Frumoasa artistă urmează să o aducă pe lume pe cea de-a doua fiică, la finalul lunii aprilie sau începutul lunii mai. Aceasta a mai povestit că nici cea de-a doua sarcină nu i-a creat prea multe probleme.

„Sarcina mea decurge bine. Este mai greu acum, pentru că am intrat în trimiestrul al treilea şi obosesc mai repede. Fetiţa mişcă, iar mişcările parcă le simt mai intens acum, decât la prima sarcină. Am încă discuţii cu soţul pe tema numelui. El îşi doreşte ca fetiţa să poarte şi un nume de sfânt, aşa că vom respecta tradiţia. Aşa cum şi Carolina se numeşte şi Elena. O aşteptăm în preajma Sărbătorilor pascale”.

Alexandru-Ciucu-Alina-Sorescu-Carolina

Sursa photo: agentiadepresamondena.com; okmagazine.ro