Anca Serea, o mămică şi o graviduţă în formă

140

După ce anul trecut, Anca  și soţul său, Adrian Sînă, recunoşteau  că mai vor  încă un copil, iată că în această primăvară visul li se va îndeplini. Deşi Anca este însărcinată în aproximativ şapte luni şi jumătate, pare să fie în formă maximă şi să arate foarte bine.

Anca Serea
În curând, Anca va deveni mamă pentru a cincea oară, iar bebeluşul se pare că va fi băieţel. Perioada sarcinii pare să nu o fi schimbat mai deloc pe aceasta, arătând la fel de bine ca dinaintea momentului de a rămâne însărcinată.

Fiind întrebată dacă îşi mai doreşte copii, după naşterea celui de-al cincilea copil, aceasta a declarat în cadrul unui interviu acordat unei reviste locale, următoarele:

“Dacă mă întrebi acum, probabil că nu, dar așa am zis și la cea de-a patra sarcină: sunt patru, e o cifră bună . Probabil că o să încercăm să echilibrăm, să fie trei fetițe, trei băieți. Dar nu știu, înaintez în vârstă, vremurile sunt așa cum sunt, o să vedem. Oricum asta este o binecuvântare pe care noi, femeile, o trăim și dacă se va întâmpla și va fi , nu știu, încă un dar de la Dumnezeu, categoric că voi spune „da” din toată inima”.

În ceea ce priveşte sportul, aceasta încearcă să facă periodic exerciţii fizice, pentru menţinerea sa în formă.

Ca o mămică foarte grijulie cu propria sănătate şi a bebeluşului care se dezvoltă treptat în burtica sa, aceasta a adoptat un stil de viaţă cât mai sănătos, cu hrană sănătoasă şi mult sport, fiind supravegheată îndeaproape de antrenoarea sa personală, care i-a ales nişte exerciţii fizice cât mai uşoare, ca să nu îi afecteze sarcina.

 

“Încerc să ajung la sală și să lucrez cu doamna profesoară, pentru că e important, atunci când suntem însărcinate să nu lucrăm așa din auzite. Sportul este foarte important. Nu am lucrat niciodată cu greutăți foarte mari. Acum este interzisă cu desăvârșire forțarea spatelui sau a abdomenului. Nu avem voie să facem mișcări bruște, sărituri, depărtări ale picioarelor foarte mult, oricum nimic forțat”, a mai declarat Anca.

12190822_1066879026679360_3952003952368234762_n

Anca-Serea-a-cincea-oara-insarcinata

Sursa photo: libertatea.ro; okmagazine.ro

 

 

loading...
Articolul precedentAlexandra Uşurelu, interviu
Articolul următorAnca Ţurcaşiu, vacanţă ca-n poveşti

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!