Anca Țurcașiu are o siluetă de invidiat fiindcă a renunțat la un singur aliment

301

Anca Țurcașiu are 47 de ani, dar arată impecabil. Vedeta are o siluetă de invidiat și spune că acest lucru se datorează faptului că a renunțat la un singur aliment, carnea. De două decenii, Anca Țurcașiu este vegetariană, iar acest lucru a ajutat-o să aibă mereu o siluetă perfectă…

Anca Țurcașiu are o siluetă de invidiat fiindcă a renunțat la un singur aliment1

„De 24 de ani nu mai mănânc carne. Am citit nişte cărţi despre asta şi am încercat. Sunt ovo-lacto-vegetariană şi mă simt extraordinar. Eu sunt o persoană care nu iubeşte carnea, deci a fost ceva natural, nu mi-a fost deloc greu. Nu fac caz de lucrul acesta, iar băieţilor mei le gătesc normal. Doar eu fac parte din această categorie, a ovo-lacto-vegetarienilor. Mai fac şi eu excese, dar cu măsură. De exemplu, dacă am avut o zi în care am mâncat cu plăcere două felii de tort, câteva zile după aceea beau un pahar cu apă, mănânc un măr sau un iaurt”, a povestit Anca Țurcașiu.

loading...
Articolul precedent5 semne ca intalnirea a decurs prost
Articolul următorNu sariti peste mese!

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!