Anda Adam, o mămică fericită şi împlinită

121

Deşi au trecut doar două luni de la naşterea micuţei Evelin, se pare că frumoasa mămică deja a revenit la kilogramele iniţiale, după lungi exerciţii fizice zilnice. 

2

Aceasta a devenit mămică la sfârşitul lunii decembrie, declarând apoi că este cea mai fericită mamă din lume.

Anda  şi soţul său, Sorin, pe care l-a cunoscut acum câţiva ani, la mare, vor să aibă o familie numeroasă. Chiar la câteva zile după ce a născut, artista a declarat că vrea să devină iarăşi mămică, în următorii doi ani.

După naştere, vedeta a revenit pe scenă şi îşi continuă toate proiectele muzicale, având în vedere faptul că micuţa Evelin este o fetiţă foarte cuminte şi liniştită. Chiar şi noaptea, Evelin doarme nestingherită şi liniştită, lăsând-o pe mama sa să se odihnească în acelaşi timp.

Anda poate declara acum  că este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal, având o carieră şi o familie de poveste.

La sfârşitul lunii ianuarie, Anda, Sorin şi Jorge (naşul micuţei) au sărbătorit cele două luni ale îngeraşului, prilej cu care au pregătit şi un tort special pentru aceasta.

”La mulți ani Evelin. Să fii fericită și plină de iubire!!!  Să trăiască finuțaaaaa!!! 2 Luni…. Va pupăm”, a relatat Jorge pe site-ul său de socializare.

evelin_anda_adam

anda-adam-brad_29855900

Sursa photo: libertatea.ro; rtv.net