Andre Rieu şi importanţa zilei de Valentine’s Day în viaţa sa

110

Celebrul violonist, André Rieu, în vârstă de 66 de ani, a declarat în cadrul unui interviu acordat unui ziar local, că ziua de Valentine’s Day are o importanţă deosebită pentru el, deoarece într-o asemenea zi, în care se sărbătoreşte dragostea în întreaga lume, el şi-a cerut în căsătorie soţia, iubirea vieţii sale.

wallp_04

Talentatul olandez consideră că este  un romantic în adevăratul sens al cuvântului.

“Sunt un bărbat foarte romantic, îmi place muzica de dragoste, rochiile şi filmele siropoase. Cred că am multe caracteristici feminine”, a declarat acesta.

Acesta a mai declarat că nu va uita niciodată ziua de 14 februarie 1975.

Am cerut-o în căsătorie pe Marjorie în urmă cu 41 de ani, chiar de Valentine’s Day. Iar ea a spus „Da!“. Astăzi suntem încă foarte fericiţi. A fost cel mai frumos cadou pe care l-am primit în toată viaţa mea”, a relatat André Rieu.

La finalul interviului, acesta a ţinut neapărat să ofere şi un sfat, tuturor bărbaţilor:

Dacă nu vreţi să ieşiţi în oraş, valsaţi cu ea acasă. Orice femeie adoră să danseze şi, credeţi-mă, o veţi face extrem de fericită”, a declarat Rieu.

Pentru iubitorii acestui gen de muzică, este bine de ştiut că Andre Rieu și Johan Strauss Orchestra vor veni iarăşi în România anul acesta,  pe data de 11 iunie, în  Piața Constituției.

 

 Sursa photo: andrerieu.com