Andreea Esca a vrut să facă actorie: „Mă vedeam actriță”

163

Deși este una dintre cele mai de succes prezentatoare de televiziune de la noi, Andreea Esca spune că visul său era altul. Ea își dorea să fie actriță și chiar a jucat în mai multe piese de teatru și câteva filme pentru copii.

andreea-esca-vrut-sa-faca-actorie-ma-vedeam-actrita

Se află la pupitrul Știrilor Pro TV de peste două decenii, fiind una dintre cel mai bine cotate prezentatoare TV din România, dar spune că visul ei nu a fost acesta, de a apărea zilnic pe micile ecrane. Pe când era doar o adolescentă, a cochetat o perioadă cu actoria și a mărturisit că pe vremea aceea asta își dorea să facă toată viața.

„La 16 ani, mă gândeam să fac actorie. Cred de altfel că toate fetele de vârsta asta vor să fie actrițe. Jucam în niște piese de teatru și-n filme pentru copii. De asta mă gândeam, la un moment dat, și mă vedeam actriță”, a mărturisit Andreea Esca pentru Libertatea.

Numai că viața a avut alte planuri pentru vedetă. Datorită dicției sale perfecte, a ajuns să lucreze în televiziune și în domeniul acesta a rămas până în prezent, unde admiratorii o pot vedea prezentând Știrile Pro TV. Chiar dacă are mici regrete că nu a făcut actorie, este mulțumită de drumul pe care Dumnezeu l-a ales pentru ea. „Da, regret. Dar sunt și sigură că Dumnezeu alege pentru fiecare calea cea mai potrivită și dacă a fost să fac alt lucru, cu siguranță că asta fac mai bine”, a mai adăugat aceasta…

Deși se împarte între Pro TV și emisiunea de la radio pe care o prezintă, aceasta își găsește timp și pentru familie. Ea este căsătorită cu Alexandre Eram și au împreună doi copii. Chiar dacă bărbatul se ocupă mai mult de temele celor doi, Andreea Esca a dezvăluit că la română, ea este cea care îi ajută. „Lecțiile le fac mai mult cu Alex. Dar când vine vorba e română, mai mult eu”, a concluzionat vedeta.