Andreea Marin este extrem de strictă atunci când vine vorba de fiica sa

160

Andreea Marin este extrem de strictă atunci când vine vorba despre fetița ei și de aceea îi interzice să facă unele lucruri. Fosta zână a surprizelor se impune și nu lasă nimic să îi scape de sub mână.

Andreea Marin este extrem de strictă atunci când vine vorba de fiica sa1Violeta este singurul copil al noii membre a juriului din emisiunea „Uite cine dansează!”, de la Pro Tv. Aceasta este rodul dragostei care a rezultat în urma mariajului dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior.

„Zâna” este extrem de grijulie atunci când este vorba despre fetița sa și de aceea este și extrem de strictă. De exemplu, fetița Andreei Marin nu are voie, sub nicio formă, să umble la aragaz.

„Fiica mea a început să facă surprize culinare. Acum două seri a pregătit ea totul pentru clătitele americane. Eu doar le-am pus pe foc. Nu o las încă să se joace cu focul. Are nouă ani şi ştie lucrurile astea. Mă bucur că îi place să gătească”, a menționat Andreea Marin.

Andreea Marin este extrem de strictă atunci când vine vorba de fiica sa2

Vedeta își găsește mereu echilibrul

„Animalele noastre ne liniştesc. Am nevoie de echilibru în viaţa mea. Îmi place adrenalina, dar e nevoie de un echilibru. Ciclul vieţii pe care îl vezi la aceste animăluţe. E important pentru un copil să fie printre animale… Eu sunt o persoană foarte energică, lucrez foarte bine sub presiunea adrenalinei. Am nevoie şi de câteva ore pe zi în care să tac, să citesc, să echilibrez balanţa. Noi ne bazam pe ceea ce este în grădina noastră. Noi punem seminţele, chiar şi pomişorii care sunt aici sunt plantaţi de ea”, a declarat Andreea Marin, fosta zână a surprizelor…

Andreea Marin iubește animalele și de aceea își dorește ca fiica sa să fie mereu înconjurată de acestea.

Sursa foto: Libertatea.ro