Andreea Marin, mesaj pentru fani: „Avem nevoie de asta”

112

Andreea Marin și-a surprins din nou prietenii virtuali, de data aceasta fiindu-i complici păsările pe care le are acasă. Aceasta a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj plin de optimism pentru fanii săi.

andreea-marin-mesaj-pentru-fani-avem-nevoie-de-asta

În decursul zilei de ieri, Andreea Marin a ținut să împărtășească cu prietenii virtuali un moment de fericire. Doi dintre puiuții păsărilor pe care le are acasă au ieșit pentru prima oară din cuib. Vedeta i-a fotografiat și a scris pe Facebook despre primul lor zbor, dar și despre frățiorul lor care nu a avut forța necesară să-i însoțească.

„Doi dintre micii noștri puișori, abia ieșiți din cuib. Primul lor zbor timid astăzi. Frățiorul lor este încă prea mic și mai rămâne, are nevoie să fie încă hrănit. Mama îi privește de lângă cuibul de unde abia și-au luat avânt. Pe o ramură, o parte din familia multicoloră din habitatul nostru”, a scris Andreea în descrierea postării care a strâns câteva mii de like-uri și comentarii.

Activă pe rețelele de socializare, Andreea Marin a răspuns la unul dintre comentarii, în care o fană i-a apreciat puiuții și i-a mulțumit pentru imaginile postate pentru că îi „îndulcesc sufletul”. Făcând parcă referire la perioada grea prin care trece, având în vedere că la finalul anului trecut aceasta s-a separat de soțul ei, medicul turc Tuncay Ozturk, și-a cântărit răspunsul și a scris că optimismul și micile bucurii de zi cu zi sunt cheia unei vieți fericite…

„Mulțumesc. Trebuie să vedem speranța în orice situație de viață, altfel am claca, așa că nu o să-mi cer scuze pentru că sunt un om optimist, deși există oameni care induc ideea că ar trebui sa fiu neapărat tristă. Pentru mine, micile bucurii de zi cu zi sunt încurajări pentru ziua de mâine. Trebuie să le vedem. Avem nevoie de asta”, a spus vedeta, într-un comentariu.