Andreea Spătaru, o femeie împlinită

337

În trecut, Andreea Spătaru era una dintre primele asistente TV, care făcea furori datorită frumuseţii sale. Acum, Andreea este o soţie şi o mamă împlinită din toate punctele de vedere. Una dintre dorinţele sale arzătoare este să devină din nou mamă. 

andreea-spataru-16

Fetiţa sa, Alessia, care are deja şase ani, face presiuni asupra sa şi a soţului său, de ceva ani încoace, deoarece îşi doreşte foarte mult să mai aibă o surioară sau un frăţior.

”Îl așteptăm pe al doilea. Se spune că niciodată nu ești pregtită să devii mămică. Când vine copilul ești pregătită sută la sută. O mămică se descurcă. E frumos, e și greu. Sigur că viața se schimbă, mentalitatea se schimbă”, a declarat Andreea, în cadrul unei emisiuni TV.

”În fiecare zi vorbim despre o surioară a ei pe care a numit-o Alessia. De vreo 3-4 ani vorbim despre ea care tot întârzie să apară. E ocupată cu alţi părinţi cred. Ne dorim să vină încă o fetiţă în familia noastră, dacă va fi băieţel va fi bine primit. O să vedem ce ne va rezerva viitorul”, a mai relatat frumoasa mămică.

Fetiţa lor arde de nerăbdare să vină cât mai curând barza şi la mămica ei. Cu toate acestea, se pare că barza se lasă aşteptată, de mult timp.

Andreea_Spataru_prima_zi_de_scoala

RTEmagicC_24-AndreeaSpataru-1.jpg

Sursa photo: eva.ro; libertatea.ro

loading...
Articolul precedentAlina Sorescu despre Ovidiu Anton
Articolul următorLora, planuri de viitor

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!