Avem dovada! Marcel Toader a confirmat despărţirea de Maria Constantin

241

De două zile, presa vuieşte cu un zvon care aparent părea fals. Însă, se pare că s-a îngroşat gluma şi totul se transformă în realitate.

Avem dovada! Marcel Toader a confirmat despărţirea de Maria Constantin

După ce s-a speculat că Maria Constantin l-ar fi înşelat pe soţul ei, şi după ce apropiaţii Mariei Constantin au spus că aceştia s-au despărţit din cauză că Marcel Toader a cheltuit economiile soţiei, astăzi Marcel Toader a dat o declaraţie scurtă, dar foarte clară:

„Într-adevăr, nu mai formăm un cuplu. Altceva nu am de spus. Prefer să tac în asemenea momente”, a declarat Marcel Toader, scurt şi cuprinzător, pentru Spynews.

Avem dovada! Marcel Toader a confirmat despărţirea de Maria Constantin 2

Până la această declaraţie a lui Marcel Toader, potrivit cancan.ro, se ştia că cei doi soţi, care şi-au unit destinele în anul 2015, nu mai locuiesc împreună de mai bine de două săptămâni. Potrivit aceleiași surse, motivul despărţirii celor doi ar fi fost infidelitatea unuia dintre ei.

Dacă ar fi să punem cap la cap postările de pe pagina de socializare a lui Marcel Toader, concluzia ar fi că Maria este cea care a călcat strâmb.

„Când buzunarul vorbeşte, sentimentele tac. O zi frumoasă tuturor”, a scris Marcel iniţial pe Facebook…

Avem dovada! Marcel Toader a confirmat despărţirea de Maria Constantin 1

„Nu pot alţii greşi cât pot ierta eu. Duminică frumoasă tuturor”, este al doilea mesaj pe care Marcel Toader l-a afişat pe pagina de socializare.

loading...
Articolul precedentCarne tocată de pasăre cu fasole verde
Articolul următorCe inseamna cand visezi CUVANT

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!