Bianca Drăgușanu ține pasul cu tendințele iernii: și-a schimbat din nou look-ul

114

Bianca Drăgușanu a decis din nou că e timpul pentru o schimbare de look. Așa că imediat ce a găsit o oglindă și-a făcut un selfie, pentru a se lăuda cu o nouă culoare a părului.

Bianca Drăgușanu ține pasul cu tendințele iarna

Soția lui Victor Slav este o adeptă a schimbărilor și își surprinde fanii de pe rețele de socializare de câte ori simte nevoia. Deși aceasta a devenit mămică în urmă cu puțin timp, ea nu uită să aibă grijă și de aspectul ei, iar printre orele petrecute alături de micuța Natalia Sofia, aceasta își găsește loc și pentru tabieturile personale.

În ultima fotografie postată pe Facebook, Bianca Drăgușanu apare cu părul mult mai scurt și gri, asortându-se cu iarna care a pus stăpânire în ultimele zile peste țara noastră. Aceasta a asortat noul ei look cu o haină de blană în nuanțe de alb și gri. Deși această schimbare i se potrivește foarte bine, vedeta nu și-a vopsit părul, ci doar a folosit o perucă. „Winter”, a scris aceasta în dreptul fotografiei cu care i-a surprins pe fani.

„Oau, ce mult îmi place cum îți stă cu griul ăsta în păr! Te prinde de minune!”, „Bianca, ești cea mai frumoasă! Pupici!”, „Ești splendidă!”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de admiratori…

Bianca Drăgușanu a apărut pentru prima dată în fața camerelor de filmat la vârsta de 16 ani, la emisiunea „Din dragoste”, unde încerca să-și recupereze iubirea, un domn mai mare ca ea, din Petroșani. Deși a mai lucrat ca asistentă în diferite platouri TV, ea a a ajuns și în atenția presei după ce a avut o relație cu designer-ul Cătălin Botezatu, ulterior iubindu-se și cu alte persoane publice. În prezent este căsătorită cu fostul prezentator de la meteo, Victor Slav, și au împreună un copil: o fetiță care se numește Natalia Maria.