Brigitte Sfăt a trecut prin momente grele. Așa l-a cunoscut pe Ilie Năstase

464

În cadrul unei emisiuni TV, Brigitte Sfăt a vorbit despre cele mai grele momente din viața ei și ziua în care l-a cunoscut pe Ilie Năstase.

„Într-o dimineaţă am dat drumul la apă ca să îmi fac baie. Am uitat apa pornită şi am provocat o inundaţie în casă. În acel moment soţul meu a început să mă vadă. Mi-am văzut moartea cu ochii. Am fugit de acasă, îmi era frică să mă mai întorc. Dormeam în restaurantul meu pe scaune. Aşa m-a cunoscut Ilie. E foarte ursuz în ultima vreme, dar el a fost singura persoană care a fost aproape de mine. El are nevoie de mine cum au avut eu nevoie de el atunci. Eu iubesc sufletul lui şi nu vreau să îmi bat joc de ce mi-a dat Dumnezeu. Este într-o perioadă în care are cea mai mare nevoie de mine. Nu plec de lângă el, pot să dau de un bărbat ca fostul meu soţ”, a povestit Bigitte Sfăt în cadrul unei emisiuni TV…

loading...
Articolul precedentIdei si sfaturi de machiaj pentru mirese
Articolul următorVremea se schimbă radical!

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!